Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да си го оптимизираш карактерот подобро за да ги убиваш побрзо, добар билд и добри оружја.не ми се свиѓа во играва што да убиеш некого треба да се убиеш од пукање, цајканите се телепортираат и ти ебаваат матер и немаш слобода да бегаш од нив. Играчот у ваква игра очекува да може да прави хаос наоколу како у ГТА.
Не било до тебе...Иначе мене и двата save files ми се избришава, мислу дека не е до игру али дека е до CCleaner, не знам што ми требаше тој да инсталирам, сјеба ми ги сејвови сга немам ништо, како никад игру да не сам гу играја а пошто игра е едно големо меме, ни cloud saves не им работив. Од сам почетак беше логиран на тој њино red engine сас акаунт и све, плус стим, и не работив cloud saves.
Yeah, lets talk about sour grapes..
takva verzija ne postoikraknata verzija bez bagovi ima nekoj da predlozi od kaj mozam da simnam? skidrow ?
Главната финта во тоа се состои што...kraknata verzija bez bagovi ima nekoj da predlozi od kaj mozam da simnam? skidrow ?
Симни некој торент од Codex, од било каде не е битно, Piratebay на пример можеш, јас од таму симнав и инсталирав.Главната финта во тоа се состои што...
Тел... ааа овај... таква верзија не постои.
![]()
Какво фијаско.
Денеска гледам споредби на GTA 4, која не ја ценев многу (заради атмосферата и трите глупи приказни), ама испаѓа дека е векови напред пред Cyber.
Штета...