Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаете ли која убава програма ја имаа македонските телевизии од пред 8-9 години до пред 2-3?
На сител одеа сериите: The Others, Hotel, Dukes of Hazard, Quanum Leap, Sliders, Fresh Prince of Bel-Air, Everybody Loves Raymond, Xena: Warrior Princess, That 70's Show, 7th Heaven, Las Vegas со тоа што на лето во летната програма, Журнал или како и да се викаше некои од овие серии одеа од 10 часот без престан до кај 17 часот на А1 секој петок, сабота, недела имаше филмови навечер и во ноќните термини, а од серии ги имаа According to Jim, Friends, Spin City, Will & Grace, LOST, сите CSI, 24, на Телма одеше Monk, Frasier, Star Trek: Enterprise, NCIS, Battlestar Galactica и тоа овие сите се само тие на кои што сум се сетил, можда ги имам измешано и на која телевеизија оделе а сигурно има уште.
Не знам дали изгубија интерес да даваат добри серии или видоа дека нема профит, сеуште не можам да сфатам.
Немаат ни овие добра програма,на телма само италијанско,на алфа само онаа кај што пеат Македонски песни од времето кога имавме најдобра музика во свет. Друго ништо не ме заинтересирало,многу стари филмови пуштаат да му се сневиди.Не го сфаќам ова жалење, па постојат Алфа и Телма кои даваат емисии и програма која не е од овој вид. Ама изгледа се гледаат Канал 5 и Сител па после се критикуваат.
Немаат ни овие добра програма,на телма само италијанско,на алфа само онаа кај што пеат Македонски песни од времето кога имавме најдобра музика во свет. Друго ништо не ме заинтересирало,многу стари филмови пуштаат да му се сневиди.
Всушност јас не ни гледам ТВ,тоест МК канали,само плачење и политика има.