Канал 5 само менуваат програма!

Чекај нели рекоа ќе намалат со плачење? Вчера глеам нова плачалка најавуваат, воа плачалкиве како кинезите се множат...

Баба мулон концепција, ти се плукнам у професионализмот кој се состои од одвлекување на внимание, шарам-барам серии.

Otvorete "Ekran" od 1994 ili "Antetna" od 1999 i ke vidite Makedonija imala podobra TV programa od denesnava

Makedonija ima politicari, pejaci, akteri, pisateli, talentiranje luge so fiks ideji a nema koj da gi promovira.

Nitu Sitel! nitu Kanal5 imaat . Talk Show-a, Politicki emisii, Zabavni emisii. Kazete edna emisija sto se dava posle 20h i vo koja imas voditel/ka i gosti?!? NEMA!

Zalosno e ova sto se slucuva so mediumite.

Абе пуштите бушава азбука, чудовиштата од нашиот град, народни приказни а не тука да не силувате со Турски серии.
Ич да не ги давате!

Сите што хејтате овде по турските серии сигурно дома не можете да писнете оти мајка ви е жива потресена а на бабави редовно и се качуваат притисоците поради тие турски серии..
така да молчете мадро оти гарант кај сите во периодот од 7 сакале неќеле ви плачат дома. :D

Канал 5 телевизија се претвори во А1 за жал...
Ау ќе извињаваш ама А1 никогаш немаа таква тиња програма.
Филмови даваа секогаш, за серии да не зборувам, фудбал имаа секоја година некое првенство, забавни и политички емисии.
Немој А1 со денешниве Анал 5 и Шител да ги споредуваш.

К*р му е двор му е . И јас да имав телевизија вака ќе им праев на овие шо пратет турскоузбекистанскоиндиски серии.

Според мене Анал 5 заслужува да биде затворена, убедливо најглупа ТВ во Македонија!

Ја само на сабајле ја гледам репризата на El Rosto de Analia(Анали), Casi Angeles(Ангели), и малце Бурни Времиња. Мајка и Завет само на око ги погледнувам(повеќе Завет ја погледнувам) и толку, а највише ме нервираат кога порано од 11:00 даваа репризи на турски серии, сега супер е што ги даваат Ангели во 11:00 и 14:00. :)

А бе мислиш овие што гледаат турски серии им е битно у кој термин која им ја пуштаат? Битно да бучи нешто, да плачат, да вриштат!

АААААа еве песна од таква серија не да се тажи турчинот самоубиство е :icon_lol:.

OD SLEDNIOT PONEDELNIK, NAJGLEDANATA SERIJA NA BALKANOT, SAMO NA TELEVIZIJA SITEL, TROGATELNATA PRIKAZNA KOJA GO RAZGORE SVETOT, PREMIERA SEKOJ DEN VO 22 casot, REPRIZA VO 15:10. GLEDAJTE JA ****** , SAMO NA SITEL.

Ах А1 ахххх. Претераја со серииве, има ли некоја салам ТВ во Македонија? По 100 серии. Ај што има серии, ама нека нема и репризи од сите бе :place:

Вести
Серија
Серија
Серија
Вести
Реклама 15 мин.
Серија.

Има бе како нема...Тв Сонце, Алфа,Морис,НТВ.... :)

Не само Канал 5 да се затвори треба и Сител го заборавивте.....ОЧАЈ се :facepalm:

Всушност сите Македонски програми се очај кај што има турско и индиско :гомце:Има еден виц кој што вели:Љубов е кога вашата врска трае повеке од Малечката Невеста :rolleyes:
Ама знаеш како викаат?Ако не ти чини не гледај...Јас одамна ја избришав Канал 5.Требаше и ШИТел ама стои само заради Криминални умови :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom