Канал 5 само менуваат програма!

Ах А1 ахххх.
Од А1 се започна,они први почнаа во Македонија да пуштаат турски серии ,па Сител виде дека се зборувани и гледани па и они зедоа да откупуваат и да пуштаат ,а Канал 5 да не бидат покуси по смрта на А1 :) .

Не е битно дали се турски ,индиски ,јапонски,германски... ама зошто мораат секогаш тие серии што се со содржина швалерај ,превари ,исплепетеност и што уште не глупост

дај бре нека дадат некоја комедија ,нешто научно ,а не се серии со исти содржини веќе видени .

Од А1 се започна,они први почнаа во Македонија да пуштаат турски серии ,па Сител виде дека се зборувани и гледани тие па и они зедоа да откупуваат и да пуштаат ,а Канал 5 да не бидат покуси по смрта на А1 :) и они почнаа .

a1 pocna da gi dava i friends lost 24 i uste hijadu dobri serii sto ne pocna sitel da gi dava

Од А1 се започна,они први почнаа во Македонија да пуштаат турски серии ,па Сител виде дека се зборувани и гледани тие па и они зедоа да откупуваат и да пуштаат ,а Канал 5 да не бидат покуси по смрта на А1 :) и они почнаа .

А1 беше БОГ за останативе ТВ-а. Имаја барем осет, имаја подобра програма. Преку петок и викенд знаеа да дат некој добар филм. А од овие останативе во викенд ги гледаме репризите. Ама ајде, за гледаноста и газот ќе си го излижат!

уфф, канал5 и телма се бедни по ова прашање. воопшто не си седат на зборот за програма.
баш ме интересира дали АЕК ќе преземат нешто да ги суредат малку за оваа работа

А бе мислиш овие што гледаат турски серии им е битно у кој термин која им ја пуштаат? Битно да бучи нешто, да плачат, да вриштат!

Коментар на годината ;) (за сега, годината тек почна)

Озбилно зар може да се направи разлика меѓу две турски серии. Истите 5-6 глумци синхронизираат, истите фрази ги користат, истите имиња истите плачки истите колнења. Маратонска ТВ-отоманска инвазија.

a1 pocna da gi dava i friends lost 24 i uste hijadu dobri serii sto ne pocna sitel da gi dava
и Сител даваше Heroes и други такви серии уште дава ,само што ги ставија во термин несоодветен за такви серии .

Сполај ти пријателе, само арно да гледаш во животот чунки денеска ми го развесели дено‘, е така да знаиш.

Изгледа само ти гледаш анал 5

Канал 5 и Сител се натпреваруваат кој да пренесува повеќе серии.
П.С. Секоја турска, индиска серија која ја најавуваат е „најгледана„ на балканот. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom