Дали си ја видел оваа банкнота?

• Креатор на темата Креатор на темата Ал 
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа како ангелот да му се моли на магарето :pos:
502r2r.jpg

Да бе? Ај кажи му и дека експлозивите и сајбер криминалот се забранети со закон

За нив гарант знае, за банкнотите на НБРМ можеби не знаел?

Знаеш дека е забрането со закон чкртање и уништување на банкноти?

Да бе? Ај кажи му и дека експлозивите и сајбер криминалот се забранети со закон
PWNED%20-%20plunger%20to%20the%20face.jpg

За нив гарант знае, за банкнотите на НБРМ можеби не знаел?
Mожеби не ми е гајле?

Аха, живееш опасно, не ти е гајле за закони...Ај оди сега исшкртај една 100ка и израдувај се како мало дете :facepalm:

Бунтовникот кој чкрташе 50 денарки :pos:

а што ако банкнотава е во некое село, кај што нема компјутери, а не пак интернет??.......или кај некои цигани неписмени, што не знаат што е интернет, а не пак форум па да го прочитаат ова??? откажи се од парава (y)

Аха, живееш опасно, не ти е гајле за закони...Ај оди сега исшкртај една 100ка и израдувај се како мало дете :facepalm:

Бунтовникот кој чкрташе 50 денарки :pos:
Специјално за тебе, душо :D

i6YGQ.jpg

Ако ти си пичка во душата и страв ти е од секакви глупости или пак немаш скршен денар па секоја банкнота ја чуваш како икона, не значи дека сите се такви. Ич не се грижи ти за мене и мојата кривична одговорност, глеј си ги своите проблеми :)

а што ако банкнотава е во некое село, кај што нема компјутери, а не пак интернет??.......или кај некои цигани неписмени, што не знаат што е интернет, а не пак форум па да го прочитаат ова??? откажи се од парава (y)

Финтата Г6 со парава е да се изрекламира детенцево за 50 денари и камера од 5 долари од DX
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 18:15 ---

Ако ти си пичка во душата и страв ти е од секакви глупости или пак немаш скршен денар па секоја банкнота ја чуваш како икона, не значи дека сите се такви. Ич не се грижи ти за мене и мојата кривична одговорност, глеј си ги своите проблеми :)

Еј стварно немам скршен денар и баш да ти кажам сум пичка во душа...

А кажи ми, сејотејп имаш сега да ја залешиш илјадаркава? :pos: Ајде имаш 5 минути да покажеш дека си сериозен - исецкај ја 1000ката на ептен мали делчиња (да не може да биде залепена)

Мислам ако си маж...

i6YGQ.jpg

Зошто, о зошто?!

i6YGQ.jpg

Пробај со 100 еура,еврата даваат подобар звук при кинење.:ROFLMAO:

Де бе па вие зар не сфаќате дека човекот одамна ја има сфатено филозофијата на нашето живеење дека парите се само хартија и дека има многу побитни работи кои неможат да се купат со пари,како пријателство,среќа,здравје,љубов.... повеќе од очигледно е дека станува за длабоко продуховена личност,штом не го потресуваат вакви работи како кинење илјадарки:vozbud:

Де бе па вие зар не сфаќате дека човекот одамна ја има сфатено филозофијата на нашето живеење дека парите се само хартија и дека има многу побитни работи кои неможат да се купат со пари,како пријателство,среќа,здравје,љубов.... повеќе од очигледно е дека станува за длабоко продуховена личност,штом не го потресуваат вакви работи како кинење илјадарки:vozbud:

Абе ги кине и после ги лепи со селотејп за да ги замени во банка... :pos:

Ако е маж нека ја исецка 1000ката целосно...Или ако е ептен фраер нека исецка 5000ка (ако има видено досега?)...

Абе ги кине и после ги лепи со селотејп за да ги замени во банка... :pos:

Ако е маж нека ја исецка 1000ката целосно...Или ако е ептен фраер нека исецка 5000ка (ако има видено досега?)...
Колку сум маж тоа на девојка ми во кревет го докажувам, а не пред тебе ;)

Ова со тебе е чисто мерење пениси, и во моментов мојот е малку подолг. Ако сакаш да продолжиш со мерењето, искини ти (според твои стандарди) било која банкнота и јас ќе искинам двојно поголема од неа.

Не си ласкај дека си ментално надмоќен, ќе ме играш онолку колку што ќе ти дозволам да ме играш, for entertainment purposes. Банкнотата ете ја на маса, значи скини ти 500че и јас ќе аплоудирам слика од 1000ката одма.

Не ми се верува дека си ги мерите со кинење на пари... :facepalm:
Ама од друга страна, бидејќи темава е во Играчница, интересна игра би било ова:
- Првиот член кине банкнота, ја фотографира и ја објавува - членот под него кине поголема банкнота и го прави истото... Тој што ќе биде последен, победува :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom