- Член од
- 1 јануари 2013
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 363
Изгледа како ангелот да му се моли на магарето 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе? Ај кажи му и дека експлозивите и сајбер криминалот се забранети со закон
Знаеш дека е забрането со закон чкртање и уништување на банкноти?
Да бе? Ај кажи му и дека експлозивите и сајбер криминалот се забранети со закон
Mожеби не ми е гајле?За нив гарант знае, за банкнотите на НБРМ можеби не знаел?
Специјално за тебе, душоАха, живееш опасно, не ти е гајле за закони...Ај оди сега исшкртај една 100ка и израдувај се како мало дете
Бунтовникот кој чкрташе 50 денарки![]()
а што ако банкнотава е во некое село, кај што нема компјутери, а не пак интернет??.......или кај некои цигани неписмени, што не знаат што е интернет, а не пак форум па да го прочитаат ова??? откажи се од парава![]()
Специјално за тебе, душо
Ако ти си пичка во душата и страв ти е од секакви глупости или пак немаш скршен денар па секоја банкнота ја чуваш како икона, не значи дека сите се такви. Ич не се грижи ти за мене и мојата кривична одговорност, глеј си ги своите проблеми![]()
Зошто, о зошто?!Специјално за тебе, душо
![]()
Ако ти си пичка во душата и страв ти е од секакви глупости или пак немаш скршен денар па секоја банкнота ја чуваш како икона, не значи дека сите се такви. Ич не се грижи ти за мене и мојата кривична одговорност, глеј си ги своите проблеми![]()
Пробај со 100 еура,еврата даваат подобар звук при кинење.Специјално за тебе, душо
![]()
Де бе па вие зар не сфаќате дека човекот одамна ја има сфатено филозофијата на нашето живеење дека парите се само хартија и дека има многу побитни работи кои неможат да се купат со пари,како пријателство,среќа,здравје,љубов.... повеќе од очигледно е дека станува за длабоко продуховена личност,штом не го потресуваат вакви работи како кинење илјадарки![]()
Колку сум маж тоа на девојка ми во кревет го докажувам, а не пред тебеАбе ги кине и после ги лепи со селотејп за да ги замени во банка...
Ако е маж нека ја исецка 1000ката целосно...Или ако е ептен фраер нека исецка 5000ка (ако има видено досега?)...