Помал брат, 1.5 година. Тотално различен карактер. Он не ебава жива сила. Полиберте човек не постои.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
море не биди прост, ако имаш брат ќе мораш да ја делиш куќата и цело имање на два делаДве кокошки пардон две сестри постари од мене. Одвеани со ветрот и не да не личиме него и карактер сме милијарди светлосни години поразлични. И да одвај чекам и другата да се омажи и да ми се мафне од дома...Посакувам да имав брат, ма какви сестри! Брат си е брат, кои што сака нека збори!!!!!!!
море не биди прост, ако имаш брат ќе мораш да ја делиш куќата и цело имање на два делаарно си е така....
и јас имам сестра, помала 4год од мене со која порано не можевме органски да се поднесеме. кој ќотек го имам изедено заради неаа таа секогаш беше во право (секако дека во наводници, таа секогаш ги почнуваше кавгите)... ама дека помала и плус девојче на тато, му беше жал да ја тепа. ни тој ни мама не се сеќавам дека рака кренале на неа
се беше по нејзин, како таа сакаше така сите правевме......диктатура........
сега е малку поинаку. може да се каже дека за нијанса повеќе се сложуваме. секој во својата соба затворен, си ја гледаш работата, чат-пат ако се сретнеме во дневната.имаме излезено неколку пати заедно на кафе или по дискотеки со друштво. секако како постар брат ми е многу глупаво кога ќе видам дека зборува (а не нешто друго да прави) со некое машко колку мене. ми иде коските да му ги скршам
ме прашува од време на време за совет, неколку пати ме има замолено да и помогнам во учење и сл.
и убаво некој погоре напишал.....без брат или без сестра не се може. вистина ќе се караш, ќе се тепаш ама додека си дете, а после во животот секогаш знаеш дека имаш вистински пријател на кој можеш да се потпреш секое време
п.с. заборавив да спомнам, кога бевме мали иако многу не се сложувавме т.е. ич не се сложувавме, сепак надвор кога игравме со деца никој не смееше да ја допре.![]()
Помал брат, 1.5 година. Тотално различен карактер. Он не ебава жива сила. Полиберте човек не постои.
со тие две ќе мора на три дела куќата да се делиморе не биди прост, ако имаш брат ќе мораш да ја делиш куќата и цело имање на два делаарно си е така....
Оф: И мајка ми има брат па цело имање е делено на два дела
Добрата страна во имањето сестра, а не брат, е што привремено ќе си останеш едина животиња по дома![]()