Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ја утна темата ?Многу ме нервира негативецот на Batman Returns, еден од најглупите негативци. Е сега тука е Мишелчето да го извади овој недостаток.
За кецот немам замерки, најдобар од сите![]()
Абе се надоврзував на муабетот за Бетмените на претходната страна. Мишелчето во овие години тешко дека може да извади недостатоциДа не ја утна темата ?
Или во новата година посакуваш Мишелчето да ги извади недостатоците ?![]()
На @dragonsky му честитам полнолетство и му посакувам да остане зелен.
На @Донев му посакувам да излезе од сенката на Драгонски. (Платен оглас е ова)
За мене ако може стандардното, милион долари и Ен Хатавеј...
Среќна Нова на сите!
И од мене среќна нова на сите, убаво да си поминете и догодина да ги слушате моите предлози за филмови и серии и не толку сериозно да ги сфаќате сите мои мислења :p
Warcraft filmovi so kvalitet na Lotr....
izlaga prviot 2016) sega ostanuva use kvalitetot...
Излага тој уште од 2013та. Ако не излезе како ремек дело после толкав хајп, секакви гласини, толку обработки, концепти и што ти е знам што друго, има да биде the movie joke of the century.
ostaj toa so 2013ta izlaga muabeti samo na fanovi...filmot e snimen...se raboti na postprodukcija cgi i toa e toa ekipata e odlicna od travis fimmel pa se nataka....ostanuva dali ke uspeat da go dolovat svetot i atmosferata ko so treba...mart 2016ta
![]()