Во Новата година посакувам (Филм и ТВ желби)

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме нервира негативецот на Batman Returns, еден од најглупите негативци. Е сега тука е Мишелчето да го извади овој недостаток.
За кецот немам замерки, најдобар од сите :P

Многу ме нервира негативецот на Batman Returns, еден од најглупите негативци. Е сега тука е Мишелчето да го извади овој недостаток.
За кецот немам замерки, најдобар од сите :P
Да не ја утна темата ?
Или во новата година посакуваш Мишелчето да ги извади недостатоците ? :D

Да не ја утна темата ?
Или во новата година посакуваш Мишелчето да ги извади недостатоците ? :D
Абе се надоврзував на муабетот за Бетмените на претходната страна. Мишелчето во овие години тешко дека може да извади недостатоци :D

Во новата година посакувам на @wot да му проработи кликерот за нискобуџетни филмови, т.е. да се разбуди неговата притаена емотивна страна. Макар раскинал со женска му, или му цркнал телевизорот. Нешто мора да ги покрене работите.

На @Zedd му посакувам да го сфати Forrest Gump и генерално филмовите да ги гледа повеќедимензионално. Премногу си хоризонтален, не плаши се да го истражуваш вертикалното, што би рекол Џеф Голдблум во пријатели.

На @dragonsky му честитам полнолетство и му посакувам да остане зелен.

На @Iceboy му посакувам уште многу сезони на Continuum и порази на Барса. Џубриња. (P.S., извини што те оставив сам да ја следиш Кира, ќе гледам да фатам чекор)

На @Scirea му посакувам нов Калчополи.

Почесно ја спомнувам @Srcee за да не ми плаче дека стално ја забораваме.

На @Blondi и посакувам да се офарба црна и заедно да кажуваме вицови за плавуши.

На @Zlatikevichius му посакувам да ужива во филмовите што ги пропуштил и да го врати @Forrest Gump зошто ми недостига џубрето.

На @Бомбастичен Дрогираш му посакувам да му напават кино во Валандово за да не кружи околку стол. И да биде буден за нова година да си го смени никот во wotce или mali wot.

На @Psyside му посакувам пиратските филмови да му излегуваат побрзо и да има spoiler free година.

На @Mojso му посакувам Афлек да биде одличен Бетмен за да им јадеме бурек на останативе. И да легне нешто за нова година.

На @Донев му посакувам да излезе од сенката на Драгонски. (Платен оглас е ова :) )

На @Expecto Patronum му посакувам да ужива во Star Trek. Камо да имав време за уште неколку возења на Ентерпрајз...

На @turvior му посакувам нов албум на Рејдиохед. Не сакам да потрошам моја желба на ова кога може на туѓ грб.

Не знам што точно преферираат @whatto, @wicked_1, @AceCaleb, @Ron Burgundy... па им посакувам од жени да не куртулат. Исто и на сите други кои заборавив да ги спомнам. Освен @Шкорпион пошто во негов случај ова би било клетва.

За крај, му посакувам на @џимеј да стане сценарист во Холивуд и да не заборави да ни пише кога ќе биде славен.

За мене ако може стандардното, милион долари и Ен Хатавеј...

Среќна Нова на сите!

На @dragonsky му честитам полнолетство и му посакувам да остане зелен.

На @Донев му посакувам да излезе од сенката на Драгонски. (Платен оглас е ова :) )

За мене ако може стандардното, милион долари и Ен Хатавеј...

Среќна Нова на сите!

Првото-Малце касниш, али фала, ќе гледам да останам зелен :D

Второто- :pos: Зашто само на Донев не му посакуваш убава работа ? :(

Третото- (y) Ќе позајмиш нешто ако ти се исполни..

И среќна нова и се најфилмско на сите тагнати на листана и од мене :)

Најубавата желба му ја посакав на Донев. Што има полошо од човек да биде во твоја сенка? :D

знам, да бидеш во сенка на Сунѓерот, а сите сме таму :D

Посакувам Вот некогаш да го изгледа Интерстелар а да и псајсајд Дрогираш пер коа ќе се читаш за 1 година од сеа што си пишувал у претходната ќе се умреш од смеење ќе бараш администраторите да ти ги бришат мислењата НФС 10-10 :Dсе надевам ќе сфатиш што си пишувал и ќе видиш твое напредување и ако за 1 година од сеа му ставиш на нфс 6-10 тоа значи дека има напредок и тапкај се по рамо со надежт дека еден ден ќе станеш рамбо или незнам вот можда од кај да знам ...

Углавном се најубаво на сите (y)

И од мене среќна нова на сите, убаво да си поминете и догодина да ги слушате моите предлози за филмови и серии и не толку сериозно да ги сфаќате сите мои мислења :p

И од мене среќна нова на сите, убаво да си поминете и догодина да ги слушате моите предлози за филмови и серии и не толку сериозно да ги сфаќате сите мои мислења :p

Јас ти посакаувам да го смениш никот за нова година и дефинитивно да ги догледаш SFU + Twin Peaks :D

Во новата година посакувам:
-Star Wars VII да биде одличен како и неговите претходници (оригиналната трилогија)
-да излезе нова сезона Silicon Valley
-уште повеќе филмови со Emma Watson, Ethan Hawkе и Karen Gillan
-one room-set филмови
-moar mockumentaries за @Pluh
- @dragonsky конечно да го изгледа Sucker Punch!

Среќна нова и сè најубаво на сите! :backa:

izlaga prviot 2016 :)) sega ostanuva use kvalitetot...

Излага тој уште од 2013та :D. Ако не излезе како ремек дело после толкав хајп, секакви гласини, толку обработки, концепти и што ти е знам што друго, има да биде the movie joke of the century.

Излага тој уште од 2013та :D. Ако не излезе како ремек дело после толкав хајп, секакви гласини, толку обработки, концепти и што ти е знам што друго, има да биде the movie joke of the century.

ostaj toa so 2013ta izlaga muabeti samo na fanovi...filmot e snimen...se raboti na postprodukcija cgi i toa e toa ekipata e odlicna od travis fimmel pa se nataka....ostanuva dali ke uspeat da go dolovat svetot i atmosferata ko so treba...mart 2016ta

warcrcdefwaaft-horde-poster_huge.jpg

Јас сакам и оваа година некоја епска сага да ја филмуваат. На 200000000 игри и на толку богати митологии мора да извадат нешто ново со масовни тучи .:duel:[DOUBLEPOST=1420127311][/DOUBLEPOST]
ostaj toa so 2013ta izlaga muabeti samo na fanovi...filmot e snimen...se raboti na postprodukcija cgi i toa e toa ekipata e odlicna od travis fimmel pa se nataka....ostanuva dali ke uspeat da go dolovat svetot i atmosferata ko so treba...mart 2016ta

warcrcdefwaaft-horde-poster_huge.jpg
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: :brlav:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom