Гледам нешто како The Expendables , Safe,The Tournament и да не ги набројувам натака малечката невеста и турски серии нејќам да слушнам , а не па да гледамСигурно малечката невеста ти е омилен филм
Патем, не е човек, вонземјанин од Криптон е!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам нешто како The Expendables , Safe,The Tournament и да не ги набројувам натака малечката невеста и турски серии нејќам да слушнам , а не па да гледамСигурно малечката невеста ти е омилен филм
Гледам нешто како The Expendables , Safe,The Tournament и да не ги набројувам натака малечката невеста и турски серии нејќам да слушнам , а не па да гледам![]()
Супермен е THE SUPERHERO , се останато е фарса.zavisi siskata na koja strana ke ja stavi na leva ili na desna....i kolku ke bide hispter...superman ti e najdosaden superheroj tuka nekade se jadat so captain america...
филм како експендаблс, сејф, и други акциони од тој тип се по научно фантастика него Поуер Рејнџерс.Гледам нешто како The Expendables , Safe,The Tournament и да не ги набројувам натака малечката невеста и турски серии нејќам да слушнам , а не па да гледам![]()
барем не летаат и поминуваат низ ѕидовифилм како експендаблс, сејф, и други акциони од тој тип се по научно фантастика него Поуер Рејнџерс.
ти многу мислиш , после ќе те боли главаЈа па мислев не гледаш SF филмови.
Скоро 70 % од филмовите што се акција се нереални нема ниеден 100 % реален филм акција
Скоро 70 % од филмовите што се акција се нереални нема ниеден 100 % реален филм акција
Оооо, сега се ми е јасно.Гледам нешто како The Expendables
Спајдермен може на бетмен да му направи пајажина, а овој ќе го викне Алфред да ја исчисти.што може Спајдермен да му направи на Бетмен и како.
Супермен е THE SUPERHERO , се останато е фарса.
Многу теми се отворија за филмови... RocknRolaa , џимеј , свикувам седница на Управен Одбор по ова прашање.