Филмоманите за пилето

Пилето не можеше да ја помине улицата бидејќи цело време беше заслепено од lens flare-от на ЏЏ Абрамс.

beneamata
"Пилето ја премина улицата да побегне дека беше премногу мејнстрим за вас хипстерите филмомани."

Io Sono Interista
"Пилето ја премина улицата и фала богу кога пристигна не беше американски копан, а ние ретко цениме канадски квалитети. Бел бумбар."
(иако пилето било недоносено, и од блага ретардираност не ни стигнало до пешачки; Continuum :ROFLMAO: )

RocknRolaa & Anne.
"Пилето немора да ја преминува улицата, ионака веќе заличува на пребав петел. :love:"

Io Sono Interista Бухуууу неможам да го симнам пилево во HD, филмовите само на R5 ги гледам.....се фалите дека имате јак интернет ќе видите ако почнам банови да делам :(

Kocka zadnjava epizoda ubedljivo najdobra do sega

:pos::pos: Јако, јако, пукнав од смеење.

едит:
Psyside јас не знам каква врска има физичкиот изглед на пилето. Гледам дека доста од форумџиките обрнуваат внимание на тоа.
dragonsky им пишав на Синеплекс/Милениум на Фејсбук за тоа колку ќе бидат картите и кога ќе го даваат филмот за пилето, ама ништо не знаат да кажат.
Vlatko_Gjorce јас не знам што им треба уште едно продолжение за пилево. Она продолжение од 1990 беше врв, нема зошто пак да се снима нешто ново.

RocknRolaa дневна доза од пилето (у тема Фан клуб на нашите омилени актери)
chicken_intro.jpg

RocknRolaa дневна доза од пилето (у тема Фан клуб на нашите омилени актери)
chicken_intro.jpg

А што не знам Фотошоп така добро, да видиш ко ќе ја ставев главата на Џенсен на пилево. :icon_mrgr:

Пилето да не е глава улога во новиот филм на Арфонски за Ное ? Io Sono Interista мора да знај, знам дека бурно ги следи сите случувања поврзани со филмот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom