Sony Xperia Tipo

хмм не знам, немам јас ич проблем со тачот. Единствено имам забележано некад back или home да не ми реагираат од прва, но тоа е можеби еднаш во 10-20 пати...

не е таков. другар во школо има ист, и него убаво му иде се.
а мене на пример стискаш 3 пати двојка. како еднаш да си стиснал.
--- надополнето: 27 декември 2012 во 08:57 ---

да не му оштети на телефонот?

ne

Каде може да се најде скрин протектор во Скопје за типово?

Не верував додека не проверив, телефонов во Ledikom е 6100 додека на другите места е над 8000 - 9000. Незнам да не е со некоја фалинка тука голема разлика во цени е.

Не верував додека не проверив, телефонов во Ledikom е 6100 додека на другите места е над 8000 - 9000. Незнам да не е со некоја фалинка тука голема разлика во цени е.

100% Не е со "фалинка", зошто они ги откупуваат телефоните од луѓе што ги земаат на постпејд еФтино и не им се потребни па ги продаваат одма.

Ако сакаш или некој друг ако сака ГЛАНЦ НОВ типо ќе земам утре најверојатно, цената ќе биде 5000 денари ... мислам дека се со 2 годишна гаранција од вип

Ако сакаш или некој друг ако сака ГЛАНЦ НОВ типо ќе земам утре најверојатно, цената ќе биде 5000 денари ... мислам дека се со 2 годишна гаранција од вип
Од каде ќе земеш, со гаранција, со кутија или не?

Имам две прашања за Tipo-во:
  • Каде можам да најдам слушалки за него (во пакетот немаше)
  • Колку време држи батерија (активно работење)?

@Blu Секакви како слушалки од секаков уред можеш да приклучиш на него, а батеријата со активно работење издржува цел ден.

со играње, малку сурфање на нет на 3г/вифи , ми држи најмалку 2 дена.

@Blu Секакви како слушалки од секаков уред можеш да приклучиш на него, а батеријата со активно работење издржува цел ден.
Знам дека може секакви слушалки (3.5 mm). Проблемот е шо се слуша испрекинато и има слаб глас. Затоа барам баш за типо, ако има

Знам дека може секакви слушалки (3.5 mm). Проблемот е шо се слуша испрекинато и има слаб глас. Затоа барам баш за типо, ако има
Нема врска тоа, секаков тип на слушалки (3.5 mm) треба да си ја завршат работата, тоа што се слуша испрекинато и има слаб глас е некој друг проблем.

Нема врска тоа, секаков тип на слушалки (3.5 mm) треба да си ја завршат работата, тоа што се слуша испрекинато и има слаб глас е некој друг проблем.
проблемот е што пробав со повеќе слушалки. (nokia 2730 classic/alcatel ot-710) ист проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom