Android телефон до 150 евра

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам да земам HTC Desire X, има некој купено, релативно нов е? Само единствено нешто што ме двоуми е што не знам дали ќе има 4.1 апдејт...

Го купив пред 3 саати , кажи што те интересира ...

:cautious: HTC-ата ми изгледаат многу посекси, но некаде читав дека Sense-от (поготово 4.0) зимало од рамот, па така Sony Xperia кој е еквивалент со некој HTC, би бил подобар само заради UI-то.
True or False?
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 16:02 ---
Го купив пред 3 саати , кажи што те интересира ...

Се јави на некој? Каков е квалитетот на повикот?
Гласен ли е телефонот?

Ме интересира дали ќе иам исти проблеми со мрежата на VIP исто како и со мојов сегашен SE W610i

:cautious: HTC-ата ми изгледаат многу посекси, но некаде читав дека Sense-от (поготово 4.0) зимало од рамот, па така Sony Xperia кој е еквивалент со некој HTC, би бил подобар само заради UI-то.
True or False?
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 16:02 ---

Се јави на некој? Каков е квалитетот на повикот?
Гласен ли е телефонот?

Ме интересира дали ќе иам исти проблеми со мрежата на VIP исто како и со мојов сегашен SE W610i

Зборев и нема никаков проблем , топ си е ...

Зборев и нема никаков проблем , топ си е ...

Пошто гледам исти се со парите Desire X и Xperia P
Иако тазе го зема, дали се каеш шо го зема, односно што не зема Xperia? :D
Мора вакви прашања се надевам не ми замерувате :)

Пошто гледам исти се со парите Desire X и Xperia P
Иако тазе го зема, дали се каеш шо го зема, односно што не зема Xperia? :D
Мора вакви прашања се надевам не ми замерувате :)

Не се каам ама ич . Имаа само бел и се мислев ама го земав и да ти кажам многу сум задоволен .
9900 го земав со договор од т-мобиле
Пиши ми ПП ако те интересира нешо конкретно

со 100 денари кредит терам скоро 2 месеца :D
11804209.jpg

Нема голема филозофија тука...Им викаш на сите јави ми се неам кредит и ти се јавуваат пошо имаат бесплатни :)
А и плус не сум тип кој се јавува многу-многу, али коа ќе се јавам сакам убав звук да ми вади и да не биде она “корисниците на вип за едно излегување се слушаат 17 пати пошо 16 пати неможат врска да добијат и да се слушнат“ :D
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 21:33 ---
За 10к денари има вакви зверови, само треба да имаш муда за ризик :)

Не да е ЈАКО телефончево :D
Али муда слабо да се купи :D

Јас сакам да земам HTC Desire X, има некој купено, релативно нов е? Само единствено нешто што ме двоуми е што не знам дали ќе има 4.1 апдејт...
јас имам desire X презадоволен сум сега засега од него..го користам 3-4 недели супер телефонче ..и перформанси и големина ..

Јас имам HTC One V, и на секој кој бара нов андроид телефон, најсрдечно му го препорачувам. Па и посебно ако претходно си бил заглавен со андроид 2.1, како јас со стариот LG GT540 Optimus. Не знам која е цената на телефонот сега, јас го зедов летоска со продолжување на договорот во T-Mobile на 599 ден. претплата, за околу 7000 денари, на 9 рати. Навистина исплатливо!

Тогаш Xperia P во секој случај... А башка и еден мој другар го има ептен ми се свиѓа скоро по цел ден у школо му го чепкам и играм на него :D
Да супер е,само батеријата малце му е слаба иначе е топ за тие пари

Со батеријата можеш да поминеш ден ?
Можеш,на почетокот кога го купив зошто ми е прв андроид телефон како ненаситен на него бев ми траеше околу 7-8 саати,сега пошто не го чачкам толку издржува батеријата ден до ден и пол,зависи како ќе го работиш,екранот троши најмногу батерија меѓутоа тој самиот се прилагодува на условите,на пример на директна изложеност на сонце е многу светол и се се гледа,додека ноќе светлината на екранот се редуцира со цел да заштеди батерија,надградбата на ICS доста помогна кон заштедата на батеријата на Xperia P..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom