Biljbilj08
1987
Во недела да се спроведе една акција за палење на знамињата не е лошо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи ми дека си го пропуштил тоа што го поставуваат на тревникот (кај што се оптегачени постари лица и спијат додсека чекаат комбиња за околните села) кај надвожњакот над пластичарската?
Монтираат некаков двоглав орел, претпоставувам ќе свети како новогодина елка или слично![]()
Што имаме заедничко па да славиме ?Abe braka ke slavimo zaedno na 28 ili ne?
Neznam mozebi , jas ratuvav togas ne se grizev za brojkite i masovnosta , samo edno znam od 99% cista stanica ene deneska e 70% nivna ............Од каде ја извади 0-та кај бројот.60%
Шефе, 6000 лица под оружје во официјални формации имавме до септември. Од септември, кога завршија воените дејствија, заради платата (35000 денари) се пријавија уште и бројката стигна до 30000. 60%...
![]()
pa vie ke slavite za nas :p a nie ke castimeШто имаме заедничко па да славиме ?
За 5-10 години нема потреба за војна за некакви отцепувања се надевам ме разбирашВозможно ли е во близина(5-10г) да има нова војна во Македониjа за отцепуванjе на Западна Македониjа?
кај ќе одите бе?гледаш дека и Албанија не ве сакаЗа 5-10 години нема потреба за војна за некакви отцепувања се надевам ме разбираш![]()
Со 15+15 какви размислувања имаш, ОК е можеби така се правиш сепак Поздрав бате
Абе гледај за себе кај ке одиш остај ме менекај ќе одите бе?гледаш дека и Албанија не ве сака![]()
денеска влагам на Бит Пазар,бев у 50-ка автобус и што да видам,за момент помислив дека сум во Приштина или Тирана,ти се плукнам во државата.