Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во недела да се спроведе една акција за палење на знамињата не е лошо

Кажи ми дека си го пропуштил тоа што го поставуваат на тревникот (кај што се оптегачени постари лица и спијат додсека чекаат комбиња за околните села) кај надвожњакот над пластичарската? :icon_mrgr:
Монтираат некаков двоглав орел, претпоставувам ќе свети како новогодина елка или слично :icon_mrgr:

го видов,ама не укапирав од старт што е,ама после ова што ми го пиша си праам дабл фејспалм :D

Од каде ја извади 0-та кај бројот. :pos: 60% :pos: Шефе, 6000 лица под оружје во официјални формации имавме до септември. Од септември, кога завршија воените дејствија, заради платата (35000 денари) се пријавија уште и бројката стигна до 30000. 60%... :pos:
Neznam mozebi , jas ratuvav togas ne se grizev za brojkite i masovnosta , samo edno znam od 99% cista stanica ene deneska e 70% nivna ............

Возможно ли е во близина(5-10г) да има нова војна во Македониjа за отцепуванjе на Западна Македониjа?
За 5-10 години нема потреба за војна за некакви отцепувања се надевам ме разбираш ;)

кој ги печатеше сите овие знамиња?некои направи големи пари за кусо време,демек го интересирал денот на знамето:notworthy:
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 00:22 ---
За 5-10 години нема потреба за војна за некакви отцепувања се надевам ме разбираш ;)
кај ќе одите бе?гледаш дека и Албанија не ве сака:icon_lol:

azemvlasi4.jpg

Азем Власи порано го цепел Косово од Србија, а од како го отцепи, почна да цепи само ракија и тоа во среде Белград

Една случка да ви раскажам малце офтопик, да сфатите кај кого е проблемот. Бевме на екскурзија во Полска, и така на плоштадов се шетаме 4 македонци плус еден албанец со нас. И застануваме со едни девојчиња да се запознаеме едно друго муабет, и додека така иде еден пољак.. И застана и тој со девојчињата и почна малце накриво да не гледа, и еден другар го прашуе дечки има ли проблем што муабетиме со женскиве, и пољаков вика има. Додека рече има албанецот пад поднозе дим да го нема. Ние извинете едно друго,помуабетивме со него и си заминавме, сепак во друга држава сме, а албанецот ја спрашти. И одиме до него го стасуеме, абе шо бегаш вака ли си јак едно друго, и ја праи ААААААА нее воа Македонија, па сега вие извадете поука од случкава.

денеска влагам на Бит Пазар,бев у 50-ка автобус и што да видам,за момент помислив дека сум во Приштина или Тирана,ти се плукнам во државата.

Јас така стално у Сити Мол се чувствувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom