Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[quote="puno, post: 5476725, member: 56037]цел......[/quote]
Ako se bira ili vas ili grcite ke ostanam neutralen oti ako moram da biram toa e kako da biram megu 2 zla, a toa nema da go storam bidejki zlo e zlo, bilo malo bilo golemo. Kako i da e srekno vo pohodot protiv grcite, ako izdrzite barem 2 casa od vojnata bez pola albanci proterani od Grcija ke te castam pivo.

Не осетиле никогаш Албанците Грчка чизма ...... тоа не е Српска, Бугарска, Македонска... туку Грчка чизма ........ ако ги нагазне убаво може и Тирана да ја снема од гео-картата .......... :LOL:

Не осетиле никогаш Албанците Грчка чизма ...... тоа не е Српска, Бугарска, Македонска... туку Грчка чизма ........ ако ги нагазне убаво може и Тирана да ја снема од гео-картата .......... :LOL:
Еве сега како децата сте, впрочем се кладам дека сите тука што се правите патриоти немате повеќе од 15 год. ;)

Колкав беше одзивот? Знаеш?
E ne ti znaes :D imase dovolno na pocetokot i so pozivi i dobrovolci od site kraistta na drzavav a najvejke od Prilep ...Se cekase samo da padne odlka od togasniot pretsedatel Trajkovski da proglasi voena sostojba i da se mobiliziraat site voeno sposobni lica so otsluzen voen rok .. a sto sega so decistava neznaat ni krevet da skockaat a ne da drzat puska

Еве сега како децата сте, впрочем се кладам дека сите тука што се правите патриоти немате повеќе од 15 год. ;)

Грешка си ............ како прво јас сум 100% озбилен и не се правам/глумам патриот или ’’патриот‘‘ сеедно(си признавам), ниту пак сум 15 год. туку 11 год. плус имам од тие твои 15 год. што ни ги даде !

Јас секој ден се движам на таа релација на работа,ама денеска беше врвот,видов дури и фудбалски топки со двоглавата кокошка.
Кажи ми дека си го пропуштил тоа што го поставуваат на тревникот (кај што се оптегачени постари лица и спијат додсека чекаат комбиња за околните села) кај надвожњакот над пластичарската? :icon_mrgr:
Монтираат некаков двоглав орел, претпоставувам ќе свети како новогодина елка или слично :icon_mrgr:

E ne ti znaes :D imase dovolno na pocetokot i so pozivi i dobrovolci od site kraistta na drzavav a najvejke od Prilep ...Se cekase samo da padne odlka od togasniot pretsedatel Trajkovski da proglasi voena sostojba i da se mobiliziraat site voeno sposobni lica so otsluzen voen rok .. a sto sega so decistava neznaat ni krevet da skockaat a ne da drzat puska
Бројка кажи, имаше доволно не е бројка. И без одлука на Трајковски се поделија многу покани. Пиши процент на одзивот, па да видиме дали биле доволно.

Vo nedela ke ima golema feshta vo Skopje.

pa posle toa vo Prishtina i na kraj vo Tirana.

Бројка кажи, имаше доволно не е бројка. И без одлука на Трајковски се поделија многу покани. Пиши процент на одзивот, па да видиме дали биле доволно.
60% sto e dovolna brojka

Возможно ли е во близина(5-10г) да има нова војна во Македониjа за отцепуванjе на Западна Македониjа? Ова го прашам сосема сериозно. Бидеjки сме соседи и ке патиме сите от такво нешто. А знаеме дека САД им отговара на политиката да поддржуват Албаниjа. Загрозен ли е стабилитето во регионот според вас?

60% sto e dovolna brojka
Од каде ја извади 0-та кај бројот. :pos: 60% :pos: Шефе, 6000 лица под оружје во официјални формации имавме до септември. Од септември, кога завршија воените дејствија, заради платата (35000 денари) се пријавија уште и бројката стигна до 30000. 60%... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom