Најдобрата сцена на (оваа недела: Том Хенкс)

Монологов можам да го гледам и по 5-10 пати по ред, импресиониран сум од актеров, има мал милион сцени кои се вистинско богатство, мастерпис, а тоа што Едвард нема Оскар, академијата може да се е*е !

значи најпрвин ќе ставам сцена од џек пошто сум ја пропуштил темава некако
едвард има таков уникатен карактер, што можеш да очекуваш од мирно стабилно момче да се претвори во психопат, па во луд идеалист и неверојатниот хулк, и се то тоа во 1 филм, и воопшто неа да биди ни исфорсирано ни глупаво.
човек дарбина што викаат старите
омилена сцена од него е кога ќе се измава пред шефот. епско од библиски размери
tumblr_lwl3h4nXWZ1r7gq2to1_500.gif

неможев да ја најдам на јутуб па само ќе ставам мала компензација

Бидејки најомилената моја сцена од филм на Ед Нортон веке ја стави _The Great_ тогаш би сакал да се навратам на Џек. Мене лично, најомилена сцена од Џек ми е онаа од The Postman Always Rings Twice со Џесика Ланг. Бидејки нема клип приморан сум да ја раскажам.

Џек пере тенџериња додека Џесика меси кифли. Џек почнува да ја гледа стрвно Џесика. Започнуваат да се рваат. Џек води во поени. Во позадина фрчат кифли и брашно на сите страни.

Немаме доволно „материјал“ на темава за да одбереме најдобра сцена, барем до сега секој си оди со своја сцена :) Како и да е, продолжуваме со Том Круз, според мене неговата најдобра сцена:

Show Me the MONEY хахаха легенда е во филмот :)

Веројатно неговата најдобро одиграна сцена е таа од A few good mеn што ја постира Ио. Како и да е, кога се работи за "најдобра сцена" каде што при тоа и не е главен фактор онаа екстра добра глума (а и не дека ги има многу), неможе а да не се спомене и умешноста во "чистењето на билјард масата" во The Color of money.

Потсеќа на Jimmy White, легендарниот снукер играч, исто така левичар, кој прати/прател снукер ќе знае што зборам. :)

Темава не предизвикува некој посебен интерес ама ај да смениме малку.

Ново дете: Том Хенкс. Повелеле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom