Microsoft Office 2013

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа новиот Office 2013?

• Да, одличен е!

Гласови: 42 71,2%
  • Не, преферирам Office 2010

Гласови: 17 28,8%

• Вкупно гласачи
    59
Не знаев кај да прашам, па еве тука ќе пишам. Треба да напраам ваков график у Ексел: http://en.wikipedia.org/wiki/Lineweaver–Burk_plot
Сеа не знам, како лево од нулата да има линија. Ако знае некој да објасни нека пише.

Да, одличен е. 2013 е суууууууупер брз!

Успеав да го активирам :)

Прегледај го приврзокот 51642

Кој сака инструкции+клуч, нека ми пише во пм најбрзо што може!
Пишано, иначе јас пробав преку Skype да го активирам и ми вика можда сум жртва на пиратска бла бла а од официјалната страна го спуштив, пред да го преинсталирам PC во Win 8 го активирав на тој начим ама сега неможам и неможам :(

aj ve molam dajte mi link za da si go downloadiram imam win8 inace , so se aktivator moze li nekoj da mi pomogne da mi dade link za da downloadiram i da mi pokaze kako da go aktiviram , fala vi mnogu odnapred

дај ве молам некој нека ми каже како да го направам ова, рамка со големина 21cm x 29.7, и порамнувањето исто и проредот, не го познавам добро офисов, а ми е потребно според упатствово да ја направам семинарскава... ве молам помогнете ми, појма неам шо е воа рамка со големина а не па да најдам каде се наоѓа и како да направам... фала ви многу од напред !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 19:25 ---
исто и воа alight left right... ве молам ако знае некој да ми појасни да ме посочи !!!

Attachments

• џџ.jpg
    џџ.jpg
    1 MB · Прегледи: 13
дај ве молам некој нека ми каже како да го направам ова, рамка со големина 21cm x 29.7, и порамнувањето исто и проредот, не го познавам добро офисов, а ми е потребно според упатствово да ја направам семинарскава... ве молам помогнете ми, појма неам шо е воа рамка со големина а не па да најдам каде се наоѓа и како да направам... фала ви многу од напред !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 19:25 ---
исто и воа alight left right... ве молам ако знае некој да ми појасни да ме посочи !!!

Проред
image.jpg

порамнување/маргини
image.jpg

рамка 21x29.7
image.jpg

и пред да почнеш да го куцаш текстот или кога ќе куцаш селекторј го целиот текст и иди оваа опција (мислам дека ова е single space)
image.jpg

alight left right ова е тоа
image.jpg

image.jpg

kako gi dobi vamu marginive, kaj mene u inci e nema cm i izguben sum, da ne znaes kako da smenam od inci vo cm ??

kako gi dobi vamu marginive, kaj mene u inci e nema cm i izguben sum, da ne znaes kako da smenam od inci vo cm ??

Еден инч е 2.54 сантиметри.

Плус, у ворд коа ја напишеш големината на маргините, може да напишеш која единица мерка да ја користе. дали инчи, дали цм, дали пиксели. :-)

дајте ве молам кажете ми како да додадам страна на вордов, испуштив неш на семинарскава и сакам да додадам 3та страна еден текст ве молам за помош!!!!!!!!!

дајте ве молам кажете ми како да додадам страна на вордов, испуштив неш на семинарскава и сакам да додадам 3та страна еден текст ве молам за помош!!!!!!!!!

Кликни го табот Insert и првата група од левата страна ти е за додавање страна.

луѓе дај кажете ми како да избришам бројки после нумерирање, оти правам семинарска, и незнам како да го избишам бројот на содржина, и уште на 2 страни под тоа, сакам првите 4 да ми бидат без бројка... ве молам помош!!!

Нумерирам страни, сакам нумерирањеот да почне од втората страна со број 1 на неа. Проблемот е секоја втора наредна страна се нумерира како 1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom