Microsoft Office 2013

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа новиот Office 2013?

• Да, одличен е!

Гласови: 42 71,2%
  • Не, преферирам Office 2010

Гласови: 17 28,8%

• Вкупно гласачи
    59
Дали имаш звучници пуштено ако имаш пушташ скајп и го вртиш бројот од UK што го дава во избор од каде да се активира... откако ќе го свртиш бројот добиваш веднаш еден глас кој те најавува на системот за активација и ги следиш интрукциите... Ако имаш проблем ќе средиме на друг начин... од утре.

Абе имам пуштено звучници, таа ми збори доколку сум домашен корисник да стиснам 1 а доколку сум бизнис корисник да стиснам 2. Јас стискам 1 на таа тастатурата од Скајп и ми вика дека ништо не сум стиснал и повторно ми вика истото да го направам... и на крај ми исклучува.

Абе имам пуштено звучници, таа ми збори доколку сум домашен корисник да стиснам 1 а доколку сум бизнис корисник да стиснам 2. Јас стискам 1 на таа тастатурата од Скајп и ми вика дека ништо не сум стиснал и повторно ми вика истото да го направам... и на крај ми исклучува.

Кога ќе ги внесуваш напиши ги бројките од тастатура само со глувчето стај го активен скајп прозорецот а од другава страна настрана или пак запиши ги бројките и од хартија читај и внесувај...

Кога ќе ги внесуваш напиши ги бројките од тастатура само со глувчето стај го активен скајп прозорецот а од другава страна настрана или пак запиши ги бројките и од хартија читај и внесувај...

Нејќе, значи кога се јавувам ми вика да стиснам 1 доколку сум приватен корисник или 2 за бизнис корисник, јас стискам 1 на таа тастатурата што е на Скајп и ми вика дека ништо не сум притиснал.

Нејќе, значи кога се јавувам ми вика да стиснам 1 доколку сум приватен корисник или 2 за бизнис корисник, јас стискам 1 на таа тастатурата што е на Скајп и ми вика дека ништо не сум притиснал.
Која верзија имаш на скајп?

Следете ги инструкциите на видеото подоле 100 % работи.

Последната, 6.0.0.126.
Ајде ќе ти помогнам ќе направиш вака прочитај го упатството погоре од мене ќе направиш со и до чекорот за тргање на клучот, после тоа ќе го употребиш клучот на приватна порака која ќе ја добиеш после овој пост за некое време, потоа ќе ми ги дадеш на приватно бројките од Installation ID

Има ли некаква шанса презентација креирана во PowerPoint 2013, цакум пакум со сите ефекти, транзиции и анимации, да работи во Office 2003?

Има ли некакви програмчиња кои би ги снимил на USB и би ја пуштиле презентацијата на друг компјутер? :)

Mac))
Od ovie online skladistata kako SkyDrive, Google Drive, DropBox mozes da gi gledas a na SkyDrive mozes i duri da gi menuvas za drugite ne znam... Inace mozda postojat view-ri kako ovoj http://powerpoint-viewer.nl.softonic.com/ samo za verzii ova ona ne znam...

Знам, анализирав се што може вчера...

Онлајн можеш да ги гледаш, ама ем сецка, ем ги нема напредните ефекти што ми требаат. Постои PowerPoint Viewer 2007, ама ем е стар, ем треба да се инсталира - значи не е портабл.

Единствен спас е да се експортира како mpeg клипче, со тоа што ќе треба нели перфектно да се тајмира за презентирање.

Можно е да не работат copy, cut-paste hot keys, туку да мора да кликнувам со маусот, на документи 97-2003? :facepalm:

Можно е да не работат copy, cut-paste hot keys, туку да мора да кликнувам со маусот, на документи 97-2003? :facepalm:
станува збор за bug , кога подигнуваш документ со вклучена македонска тастатура , функциите како copy paste cut не работат ... но работат crtl+ insert (copy) shitf+ insert (paste) , и ова се случува само со word . За да немаш било каков проблем секогаш запазувај дали ти е наместена eng тастатура пред да го подигнеш документот после тоа и со мкд тастатура ќе ти работи copy paste.

поздрав

Проблем со пишување текст во Ексел.
Сакам да напишам текст во ексел но да биде косо поставен (на пример под 45 степени и при тоа да бидат задебелени линиите од квадратчето).
Знам да го направам сето тоа но откако ќе ги задебелам линиите се закосува целото квадратче со се текстот.

Проблем со пишување текст во Ексел.
Сакам да напишам текст во ексел но да биде косо поставен (на пример под 45 степени и при тоа да бидат задебелени линиите од квадратчето).
Знам да го направам сето тоа но откако ќе ги задебелам линиите се закосува целото квадратче со се текстот.
Така е направен, ако текстот се закосува, се закосува и рамката, нема чаре.

Така е направен, ако текстот се закосува, се закосува и рамката, нема чаре.
Ок. Проблемот го решив со Word Art опцијата т.е. закосување на текстот како слика.
Фала на одговорот.
П.С. Ова стварно треба да се сугерира до креаторите на Excel. затоа што е сериозен проблем да ја нема тааа опција на така напредна офис програма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom