Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Време е Хазард да покаже дали е спремен да игра против силна опозиција во Премиер Лигата, или е само обичен играч кој се наоѓа под светлото само кога игра против екипи кои се малку погоре од работ на испаѓање. Според мене неговиот перформанс би бил еден од одлучувачките моменти во натпреваров. Тоа и способноста на Торес да не промаши празен гол...

Затоа се тука и Мата и Оскар. Ако не му оди на Хазард ќе му оди на еден од овие двајца и пак ќе биде добро. Хазард одлично изигра и против Тотенхем, ама покрај Мата и Оскар неможе секогаш да биде главен на терен.

Челзи ќе го растури манчестер едно 5-1 мислам да го играм точен резултат.

Одличен вовед од страна на Донев.
Се надевам на победа на сините,чисто за навивачите нека излезат и нека ги згазат!
И се надевам без судски грешки,но бидејќи судијата е човек а во човечка природа е непредвидливоста нема да ме чуди да има уште некоја епизода од минд фак како со Ливерпул:)

кој ке тепа незнам ама GG & 3+ ја играм сингл, сите дербиња у Англија у последно време излеват со ногу головиии....

Почнаа да плачат за судиите 5 дена пред мечот. Типично!

За мечот ќе пишам друг пат. Има време.

Има 2days, 20hours, 11mins :D
Таман колку вашите да истрошат 5 тони марамчиња од предвремено плачење, а мене да ми мине мрзата и да напишам некој пост за мечот. :D

Таман колку вашите да истрошат 5 тони марамчиња од предвремено плачење, а мене да ми мине мрзата и да напишам некој пост за мечот. :D

Мора да се припреми теренот на време. Ако тепаме, супер. Ако изгубиме судијата е крив и готово. ;)

челзи - манчестер 1 & 3+ со 2 пенали за манчестер....91 и 93 минута ;)

Мора да се припреми теренот на време. Ако тепаме, супер. Ако изгубиме судијата е крив и готово. ;)
Епа оставете некое марамче и за после мечот. :D

челзи - манчестер 1 & 3+ со 2 пенали за манчестер....91 и 93 минута ;)
И колку ќе заврши? 16:2?

Челзи ќе го растури манчестер едно 5-1 мислам да го играм точен резултат.
Ова спаѓа у доменот на научна фантастика,поубоо чувај си ѓи парете купи си некое чоколатце:D.

Јас , уште и кога Боаш беше менаџер на челзи , гласав дека ќе биде нерешено и баш така излезе 3:3 ... а сга е Матео , па сеуште нема да шпекулирам , ќе биде доста тешок меч , останува да се припремат , само немој со дефанзивни состави , па после при крајот ќе почне да го менува стратегијата ... Нападот е најдобра одбрана ....
но можно е и победа на Челзи ... :) Само нека ја држат таа негативна енергија од поразот од ЛШ , па тек можеме да ги добиеме , но сепак ова е ПЛ се е можно !

Почнаа да плачат за судиите 5 дена пред мечот. Типично!

За мечот ќе пишам друг пат. Има време.
Прошлиот пат кога плачеа предвреме Аткинсон го добија, може суеверни се :D

Него гг 3+ ви е најсигурен тип.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom