Таксират 14

• Креатор на темата Креатор на темата BBlisto
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум нешто многу одушевен. Едино овие Skindred ми влегоа во уво. Мада и они се просек. Ако не најават нешто актуелно, и годинава ке се паузира. :)

Во врска со текстов, во него има неколку неточности: Чиста Околина уште од кај околу 2001 (уште тогаш, на тој Таксират) го смени составот. Од тогаш се шесторица. А сега се четворица. И Лигава Материја, најверојатно нема да се изведува, на овој Таксират.

И пак бендови што сто пати сме ги гледале и просечни бендови. Епа добар фестивал така не се прави.

Skindred........донеси ги Sepultura, , Rammstein , Slipknot ако сакаат да рипа народ не просеци.

До сега тие што ги најавија, кои сме ги гледале сто пати?

Nouvelle Vauge беа нели пред година или така нешто? Superhiks? Може се офф програма али ипак. Уште Дубиоза фалат и Сарс да ги најават. Ај може ќе се извадат со некој добар бенд али не верувам.

Nouvelle Vauge беа нели пред година или така нешто? Superhiks? Може се офф програма али ипак. Уште Дубиоза фалат и Сарс да ги најават. Ај може ќе се извадат со некој добар бенд али не верувам.

Nouvelle беа пред 2 ипол години, Суперхикс ако глеаме, го најавија концертов за 18 години/полнолетство уште од пред 3 години, коа беше во Колосеум интимниот. Ако више се фаќаш за сто пати, чекај да ги викнат Нокаут, Сарс, Бора Чорба и Дубиоза....

Програмава почнува да ми се допаѓа. Паров Стелар на главна вечер :)

Дефинитвно еден од ретките имиња од денешницата кои успеале позитивно да ме изненадат. Нувељ враг не ги обичам горе долу од истите причини што Ставро ги опиша на темава http://forum.kajgana.com/threads/nouvelle-vague.60432/#post-4990895. Скиндред и Тања Стивенс не сум ги слушал. Чекам да видам дали уште нешто добро ќе зготват. Ај валјда Парадајз Лост оти лани не беа. А уопште нема да се љутам на Поркјупајн Три или Риверсајд.

Па за разлика од лани мене лично ми се допаѓа програмава, почнаа некако да се поправаат :)
Ќе биде чил на Тања, а за вечерта со Скиндред веќе е купена карта (A) Морам да признаам дека ме изненадија со Скиндред, позитивно :D

Ау сега водов за Parov Stelar ми се разубави денов:vozbud:.

п.с да не знае некој дали има уште карти од 450 или почнаа од 600?

Parov Stelar компонира рингтонови за мобилни? Барем мене така ми звучеше кога го преслушав.
Скиндред искомерциалнизирано испрефригани реге ванаби рок дечки.
Тањето ми се допаѓа. :) Си најдов причина да присуствувам.

не ми се допаѓа сега за сега . очигледно тешко да ми погодат таксират како оној кога беа мунспел и гуано ејпс :drk: . 2 во 1 , страшно задоволство беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom