R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sepak i Federer ima edna slaba strana , backhand![]()
Не, со оглед на тоа дека е едно рачен, и колку истиот се форсира не е слаба страна, далеку од тоа, ова тврдење би го класифицирал како класичен мит.
Не, со оглед на тоа дека е едно рачен, и колку истиот се форсира не е слаба страна, далеку од тоа, ова тврдење би го класифицирал како класичен мит.
Sepak koga go gledam kako igra , neizbezna e takva percepcija za backhand-ot.![]()
Без разлика каков е, сепак кој знае, ќе си го форсира на правилен начин и со оглед на условите, доколку топчето има голем отскок може да се реши лесно Федерер, ама зависи колку имаат трпение играчите да го форсираат тој удар па одеднаш да ја сменат страната кога најмалку ќе очекува Федерер.
Сите тенисери имаат слабости, Федерер има најмалце....ама да не идеме офтопик, за мене е најкомплетниот тенисер во историјата, гледате - пратите тенис, и ако тоа не го увидовте до сега, тогаш сте или заслепени фанови, или зборите за инат, трето нема.
Ми се прочита Дарди.Од Деари нема покомплетен, каков Новак каков Федерер, не тресете зелени.