♛ Shanghai Rolex Masters ♛ | 05.10. - 14.10.2012 |

Статус
Затворена за нови мислења.
Па и не би рекол дека баш ќе го размонтира. Јас би му дал 55% шанси на Новак, а 45% на Мареј, али ништо не се знае, финале е ова а Мареј тука доаѓа со два узастопни триумфи над Новак, и тоа не било какви туку во 1/2 финалето на ОИ и финалето на УС Опен. Нема да биде нималку лесно за Ноле, иако според мене е благ фаворит, но со Мареј никогаш ништо не се знае, еве чист пример е ова денес, страшно изигра, го уби у поим Федерер, а вчера против Степанек беше очаен.

Новак е фаворит на турниров, ама до кога бе со овие муабети за размонтирање, уништување на терен итн итн. Памтите некогаш да се реализирало такво предвидување на подфорумов?? Финале е, не игра Новак со некој 100 ти на АТП.

Новак е фаворит на турниров, ама до кога бе со овие муабети за размонтирање, уништување на терен итн итн. Памтите некогаш да се реализирало такво предвидување на подфорумов?? Финале е, не игра Новак со некој 100 ти на АТП.
pa neli rekov deka ubavo zvuci zborot ,a ne oti ke se sluci toa.Inaku ,da ,se ima sluceno takvo predviduvanje od moja strana za Novak i Ferer posle prekinot na US open.Utre vo 10 i 30 na Sport klub i Telma mislam ke go davaat ,,Empire strikes back,,.Ne propushtajte

Eбате ВТА тенис што го играат.
Новак има мизерен прв сервис, не знам ни дали има погодено до сега.
Си прават брејкови многу лесно..
Ако не среде Новак сервисот, секако го губе мечот.

Eбате ВТА тенис што го играат.
Новак има мизерен прв сервис, не знам ни дали има погодено до сега.
Си прават брејкови многу лесно..
Ако не среде Новак сервисот, секако го губе мечот.

Добар тенис е, агресивен пред се. 7-5 добије Мареј, мора!

И Шарапова се сложува на твоето мислење.:icon_lol:
Оти мора?

Live Betting бе братче, 4,40 евра влог на Мареј добива прв сет, па види ти сеа :D

reket.jpg

Ех бе, ко 10 денари да се рекетиве...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom