Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
А дали воопшто би почнала да размислуваш за некој на `оној` начин ако не ти фати око?

Не , надворешната убавина е битна ите како. Прво тоа се забележува, па дури после карактер, ама ако нема карактер,понашање џабе. Значи битни се и двете, според мене. Не се може ни без едното ни без другото, барем јас не.

Кога првпат гледаш некој, сигурно не можеш да знаеш каков е по карактер:) Значи, за да му пријдеш и да се запознаеш, треба физичкиот изглед да те привлече.

Не ми значи воопшто,битна ми е убавината одвнатре.Важно е да е искрен и да го мисли тоа што го зборува.Надворешната убавина е минлива,останува карактерот на човекот.

Nadvoresniot izgled (kako sto imam kazano vo drugi slicni temi) mozes da go stvoris: so sminki, operacii i drugi raboti i zatoa ne mi e tolku biten, no vnatresniot - se steknuva so iskustvo.
Nadvoresniot izgled e mozda poubav, no vnatresniot e pocenet.

Се разбира дека важи...и физичката убавина е важна.
Ама мразам многу шминка...како малтер на лицето. Што е можно поприродно...тоа поубаво :) (не мислам на природно под мишка и меѓу и по нозете :)

мислам дека нема правило во ова, затоа што ако со некој не се познаваш воопшто сигурно не е можноо да се вљубиш во неговата душа, и тогаш може да ти се допадни надворешниот изглед, а доколку со некој си заедно скоро секој ден заради Х причини, почнуваш да го гледаш од внатре можи и така да те привлечи, зато реков зависи од случај до случај

Кога ја запознав, убавината ми вршеше некоја улога ама денес не. Ја прифатив таква каква што е.

Ми значи 50%.
Неможам да речам дека ми е сеедно како изгледа партнерот.Иако физичкиот изглед не е пресуден не можам да сум со некој кој не ми се допаѓа.
Побитен ми е карактерот отколку изгледот и би било добро некој да ги има двете:wink:

Во минимални дози ДА-ми значи. Ако кај личноста ме привлечат одредени нешта кои мене ми се допаѓаат, убавината секако нема да ме спречи да бидам со таа личност што значи дека не баш големо внимание и придавам на истата. Но, затоа пак од особено значење ми е надворешниот изглед: начин на облекување, стил, однесување... воопшто, целата надворешна појава на личноста.

Јас никогаш не гледам на надворешниот изглед(сакам да убава ама и да не е многу грда)гледам повеќе во карактерот, ако ми одговара карактерот тогаш целосно се вљубувам:wub::wub::wub::wub:

абе нормално дека сакам да има карактер убав , ама па некоја пес грда да е никаква и така не го бива. така да тие шо викат дека не му е битен надворешнио изглед некако не вервам баш во то ...

Па секако дека многу е битен. Кога запознавам некого прво нормално е да го забележам надворешниот изглед. Не би била во врска со некој што физички не ме привлекува, ама сепак не ни сакам манекен без трошка мозок и чувство за љубов.

Помалку или повеќе значи. Кога се запознавам со некое девојче нормално е да ме привлече физички за потоа и да воспоставам контакт. Е сега каков карактер има ќе дознам со текот на времето. Во секој случај треба да изгледа во најмала рака пристојно. Има многу девојчиња кои и не се толку убави ама знаат да се средат и сето тоа да изгледа доста привлечно.

паа.. мене тоа ми оди 30 со 70... 30% ми е важен изгледот... а се друго е до човечноста:pipi:

Абе битен е изгледот! Мора со нешто да ме привлече, нели? А откако ќе ме привлече, ако нема карактер брате, мување само! А од изглед, па не глеам толку тело ама фаца мора да ме привлекуе!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom