Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
da nema nekoj od vas ovde butik ili slicno pa da saka da mu dadam kontakt od devojka koja pravi domasni parcinja?

ili da bara nekoj za sebe nesto originalno da mu se napravi/sosie?

Кај има црвени или бели корсетчиња или топче со потпунки,по можност бело или црвено ама може и некоја друга боја,до кај 500 денари:) Во Скопје...

166756_518113851573687_2047167321_n.jpg
машки белезици во овај стил кај можи да најдам?

Каде во Скопје може да ми залепат имитација на нитни на материјал? Значи не дупчење на материјалот, туку лепење. И да, да се спретни во тоа, пошто не ми е за 10 нитни туку поише :)
Фала :)

Каде во Скопје може да ми залепат имитација на нитни на материјал? Значи не дупчење на материјалот, туку лепење. И да, да се спретни во тоа, пошто не ми е за 10 нитни туку поише :)
Фала :)
А да си купиш нитни и да си ги залепиш со пиштолчево?
glue-gun.jpg

Каде можам да најдам подебел конец за рачно шиење на кожа, да се истакнува како на сликата. Има купено или видено некој?
phpThumb.php

Кај се наоѓаат марами за да можам да ги ставам на главата исто така како што овој на сликата ја ставил?

357715-31717-7.jpg

Ваква сукња?Тесна,кратка,по можност црна.Ама може и ваква боја како на сликата.Ако не иста барем некој сличен модел.74092_4241989333579_207147073_n.jpg

Прегледај го приврзокот 59977
машки белезици во овај стил кај можи да најдам?

Нешто слично изработувам јас.
Изработувам разни производи од кожа како и рачна резба на кожа, декоративни нотеси и слични производи.
Мојата рабтилница се наоѓа во Охрид и секако стојам на располагање на вашите прашања.
Дел од моите производи кои се 99% рачно изработени и со вклучени цени може да се видат на следниов линк на фејсбук: https://www.facebook.com/Knigovez

Ваква сукња?Тесна,кратка,по можност црна.Ама може и ваква боја како на сликата.Ако не иста барем некој сличен модел.Прегледај го приврзокот 60844

Не знам зошто не си одиш на шнајдер со материјал и работна рака не би требало да чини повеќе од 500 ден. Моделот е многу едноставен. Дури не е лошо со истиот шаблон да си сошиеш 2 или 3 различни бои.

Значи во последно време имам желба да си купам пончо.
Мене ми изгледа многу кул (јест да малце хипстерски), лабаво, многу соодветно за опуштена атмосфера и е практично во секојдневието каде многу луѓе се стегаат (работа, факс, школо).
Од друга страна, изгледа премногу чудно, дури и можеби малце геј за хомофобите. Многу малце луѓе го носат и иако ми е гајле другите што мислат чудно малце ќе ми биде да се појавам со такво нешто во јавност.
Сега да ве прашам за мислење. Пончо за машки Да или Не, ако да во кои ситуации и како ќе биде прифатено?

Дај кажете каде да најдам црн добар каиш низ Скопјево бев во New Yorker немаше таму се некои црвени зелени и тн. црн немаше :confused: бев и во Euroasia во веро и таму немаше :( Дај помагајте ќе останам без каиш :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom