Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ај овде да прашам Имам четири блузи 2 од теранова една REPLAY и една LTB тегет боја ама лани летото ми обелија некој некое чаре да не знај за враќајне на боја? Ептен ми се на кев не ми се носат за низ дома

Ај овде да прашам Имам четири блузи 2 од теранова една REPLAY и една LTB тегет боја ама лани летото ми обелија некој некое чаре да не знај за враќајне на боја? Ептен ми се на кев не ми се носат за низ дома
чаре да идеш пак у теранова и исти да си купиш.

488075_10152772383155581_1138256819_n.jpg223958_459179344114003_742500281_n.jpg

ваква мајца итно ми треба каде може да најдам ? мора да е скроз бела значи и на кратки ракави.....

А не можат да се купат посебно во некоја продавница или скоро секаде одат со кравата ??
Посебно да ги купиш нема никаде... а и не секаде одат заедно со кравата. Ако си од СК ѕирни во Ноел и Макпримат во ГТЦ-приземје.

Vans нешо вака?
vans-authentic-red-003.jpg
Каде можам да најдам вакви? По можност некаде гевгелија-струмица? И некоја друга боја пример тегет ?

Кај има добар избор на наочари за сонце во скопје ?

Нешто разгледував на нет и налетав на овие и ептен некако ми паднаа во очи па си мислам и вас ќе ви се допаднат :D4-nabrani-zdolnishta-sovrsheni-za-sekoja-prigoda-www.kafepauza.mk_.jpg13-nabrani-zdolnishta-sovrsheni-za-sekoja-prigoda-www.kafepauza.mk_.jpg15-nabrani-zdolnishta-sovrsheni-za-sekoja-prigoda-www.kafepauza.mk_.jpg

2990036_Lookbook2332.jpg

вакви фармерки(floral print jeans) некаде низ Македонија?

Вака, на интернет си најдов едни кратки панталони, е сеа проблемот ми е што таму се прикажани димензиите во M, L, XL, XXL, a сите панталони што ги имам дома јас ми се во бројки, пример 34, 36, итн, па не знам кој точно број да си ги нарачам. Да не знае некој како идат овие броеви, пример кој број од овие првите е еднаков со вторите ? Фала однапред.

2990036_Lookbook2332.jpg

вакви фармерки(floral print jeans) некаде низ Македонија?

Во теранова, али кај женските, за машки неам видено вакви.
Ако толку сакаш, купи си од женските али поголем број.

Во теранова, али кај женските, за машки неам видено вакви.
Ако толку сакаш, купи си од женските али поголем број.

хах машки барав, но сепак фала...

Вака, на интернет си најдов едни кратки панталони, е сеа проблемот ми е што таму се прикажани димензиите во M, L, XL, XXL, a сите панталони што ги имам дома јас ми се во бројки, пример 34, 36, итн, па не знам кој точно број да си ги нарачам. Да не знае некој како идат овие броеви, пример кој број од овие првите е еднаков со вторите ? Фала однапред.

XS=28 S=30 M=32 L=34 XL=36

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom