Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе има Субрина во промет, користам моментално еден зелен Субрина Профешнл за против првут.

Ти се имаш избуричкано со Илирија Ведрог шампонот од бреза...Тој беше ретро.
Ilirija_ampon_za_lase_breza_250ml.jpg

Имаше и еден гел за коса Ехо.

Не се сеќавам на овој. Ама еве ти појак, гром да не те удира:

%C5%A0ampon-kopriva-kesica.jpg

Не знам дали е баш за тука прашањево ама гледам нема соодветна тема, имам еден џемпер кој најверојатно поради неправилно перење е целиот раширен и млитав, има ли некоја испробана финта со која може да се подсобере?:unsure:
п.с Џемперот е 100% памук

Не знам дали е баш за тука прашањево ама гледам нема соодветна тема, имам еден џемпер кој најверојатно поради неправилно перење е целиот раширен и млитав, има ли некоја испробана финта со која може да се подсобере?:unsure:
п.с Џемперот е 100% памук
одплети го и пак сплети го , че ти остани вуница за калчуни...шала на страна пробај на вриење би требало да се собери....оти памуко се пери на 40 степени

ајде апсолвентска се ближи, а и јас сум поспортски тип, некој предлог ако може ??

вака нешто
black-watch.jpg
ајде апсолвентска се ближи, а и јас сум поспортски тип, некој предлог ако може ??
или ако ти е многу ,карирано кошулче , пантолони во боја , некое убо сако ? или карирани пантолони ...нешто карирано ако ти се прај кеф...
E4BC7BF0.jpg
на зелено сако и некој патичина и црно кошулче
или
b1084cd9aadab15f90a73e7d1f7f3797.jpg

Кај може да се најде ова ама баш таа нијанса на боја низ СК секаде пребарав никаде ја нема или ептен е светла или па скроз темна
Не знам дали си побарал во таа продавницата карши Спрингфилд во ГТЦ кај пролазот. Таа е продавница баш за машки кошули, така да би можело таму да има.

Кај може да се најде ова ама баш таа нијанса на боја низ СК секаде пребарав никаде ја нема или ептен е светла или па скроз темна
мора да ја има , барај во бутици специјално шо се за костуми или дој кај нас ф чаршија во прилепоф има еден куп вакви дујчани

Не знам дали си побарал во таа продавницата карши Спрингфилд во ГТЦ кај пролазот. Таа е продавница баш за машки кошули, така да би можело таму да има.

Не, немам видено ќе тркнам деновиве.Фала(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom