Ај сеа признајте си...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Се сеќавам еднаш :
Бев мал имав 5-6 години и испотен играме фудбал на улица и таткоми доага и ме вика да си одам дома а пред 2-3 дена бев болен и не смеев да трчам и по скали со клоци ме оденесе горе а потоа дома незнам не се секавам што се случило:icon_lol:

Kako mala i ne se sekavam bas, toa bese prv i posleden pat ke sum padnela od prozor od 5ti sprat ,i majka mi me videla i se ispotresla i od stres me fatila za repceto sto si go nosev napred kako fontana i me iskuba:vozbud::kesa: i toa ona mi go kazuva ova jas ne se sekavam :pipi:

хахаха кој нема јадено ќутек бре не за џабе рекле ќутекот е од господ даден... ко мал бев бељаџија најголем у маало и бајаги јадев ќутек.. коа шамар коа два.. али еден ќутек нема НИКАД да го заборавам...
се собравме маалски бељаџии и нормално ја на чело со нив...и шо ке праиме како ке праиме ке палиме огин на серава... ОМГ земање дуропал мислам дека беше полеваљњ коа пламна цело незнаете.. а и онака тревата беше сува.. коа се разгоре.. гаси гаси не се гаси пола испобегаа пола гледаа само ме фати паника!!! пожар ке напраиме у пичку матер.. и тогаш еден комшија случајно поминуваше не виде.. изгаси палтото и го изгаси некако огинот едвај.. да не беше он мислам пожар ке имаше дефинитивно.. а куќи има на 10тина метри!!! па коа ме кажа дома... леле леле... татко ми вадење каиш!!! ме мава прв пат ја од инат не викам.. втор пат веќе неможев и вриснав на цел глас.. трет пат се препородив!!!! незнаев кај да бегам.. тие три удари никад нема да ги заборавам али фала богу да не беше тој ќутек којзнае у кој затвор ке бев до сеа... :kesa:

Додека бев мала до кај 5-6 год добивав по некоја рака на задник од мајка ми бидејќи бев доста темпераментна во домашна средина...брат ми е помал 3 год од мене и кога мајка ми ќе сакаше да го заспие неможеше од мене зошто јас не спиев на ден(и до денес сум така),така јас добивав ќотек и сакав неќев солзите ми идеше сон.:tapp:

Епа кога бев помал нз 6-7 години се изгубив во мојот град и моите родители ме бараа насекаде и кога ме најдоа изедов 2 жешки шамари од мајка ми прашувајќи ме:Каде беше?? Јас и велам:Појма немам!! И ги изедов шамарите....

незнам за мојот прв пат, затоа што после секој лош збор го добивав по муцка

Имав околку 4 или 5 години и сама си го барав ќотекот!
Мајка ми праеше муабет по телефон, а ја ко маче и се мотав цело време и и ја прекинував линијата (го притискав тоа копчето што е за слушалката)...и два-три пати така и коа ми скокна...:pos2:тогаш и се лутев ,ама набрзо станав свесна дека сама си заслужив.
Во животов значи имам јадено ќотек 3 пати..првиот пат беше ова од погоре, вториот пат во прво и третиот пат во второ или трето одделение не памтам убаво.
Вториот и третиот пат не го заслужив ќотекот и до ден денешен им префрлам и им ја вадам душата...

ко мала не сум јадела..ама зато сеа...и крв ми течело али јбг то е :)

на ова секогаш ке се сеќавам:pos2:

имав 4 години и беше летен период...мајка ми сакаше да ме избања...ама само што ме соблече и јас излегов од дома гол и почнав да и бегам...отидов кај комшиите и го украдов точакот на нивното дете (иначе беше мал и на три тркала така да можев да возам) мајка ми одма примети и почна да ме брка па веднаш ме фати...и јадов 3-4 шамарчиња...

Како малечка се качив на лабавото и отворив да земам чаша и ја сакав таа највисоко што е и пробував да ја земам .. скокнав и ги потфатив останатите чаши и ги искршив. Ми мавнаа неколку шамарчина затоа што можеле врз мене да паднат и да се исечам. :pos2::toe:

абе се изнасмеав :pos2: иначе јас сум добивал по некој шамар претежно од мајка ми оти нон стоп се тепав со брат ми-постар 3 години....упм не беа реални-и од него ќотек и плус и од нив, секогаш поќе јадев од него ама тоа е....сега ми е криво шо не сум праел поголеми бељи:vozbud::vozbud:

Хммм ... па вака тато го редеше стубот за кошот шо го чекавме толку време ама беше на ептен несаглам скала чоеков едвај се држеше, а јас мала и то време излезе онаја песнана "ајде сега бум, бум ... еееее ... животот е најубав пред се" и дур го глеав кај шо го местит почнав да си пејам па тато сватил малку погрешно и добив една преку светила, и после извини СИНЕ :pos2:
:smir:

Еден лењир 30 сантимски или стапче на собрани прсти и фразата "Го видов господа по куси гаќи" почнува да добива смисла.

Лелееее имам попиено само еден шамар во живот ама вреден беше :nesum:
Бев ваљда 2 одделение..и мајка ми имаше скршена нога нешто а у ..јас цртав со дрвени боички по дома и крш околу мене се! :pipi:
Доаѓа татко ми и вика ајде собери ги...Проаѓа саат време јас уште не собирам..татко ми пак повторува исто, јас пак водам инат...и само станувам до него ...
лелее кога ми го опали шамароооттттттт :vozbud:
Ги собрав за две секунди и прашав дали има уште :nesum: :pos:
Тоа е единствениот шамар што сум си го добила и заслужила во живот :pipi:

Пред едно 2 години.
Бев излезен,си доаѓам дома,и гледам татко ми и се дере на сестра ми нешто и таман сака да ја удри,му давам еден затилник,шут во клечките,падна.После стана и си замина во спалната да си легне.
На друг настан не ми текнува.
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom