- Член од
- 19 август 2006
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe deka bese najbolje serijata bese ama za pablo pa ne znam bas!jes da sum masko ama mislam deka tomas bese poubav!cool girl напиша:Ејјјј најбоље серија беше млади бунтовници. Секој ден едвај чекав да глеам. Најбоље и најубав беше Пабло. Стварно закон серија. Еве ви неколку фотки
gi isteraa nasive i dvete sezoni...koa se satira manuel pocna vtorata.pa novi likovi dojdea....nekoi si otidea...mislam ocigledno e...dav напиша:јас мислам дека има и втора сезона од сериава или се лажам
kazi deka go imis filmot??eeeee posle idam kaj tebe...10 dvd cdinja ke ti dadum da znajs!!!_|Sp|DeR|_ напиша:Сакате да ви го аплоадирам филмов?Мислам нема многу да се чека-околу 4-5 дена ќе се аплоадира + ако паѓа конекцијата(ретко паѓа ама у секој случај поминат ми е лимитот) таман за еден месец ќе биде готово:pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Мора да се стекнете со репутација пред да му ја дадете на Бада Бинг!Bada Bing! напиша:Да закон. Закон за уништување мозочни клетки. :ija: :ija:
Ај прават сапуници ама мораат ли и младата популација да ја трујат. Доста се бабичките. Ова мава на темелите на нашето општество...Утре некои од творците на уметност и на што било ќе се угледуваат по вакви квазитворевини.
Ја мразам серијата и се што таа значи. Некогаш младината слушала Стоунси и Битлс за да се бунтува. Денеска тоа слепо ги љуби Ребелде Геј. :nerv: