Rebelde Way

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување
Ејјјј најбоље серија беше млади бунтовници. Секој ден едвај чекав да глеам. Најбоље и најубав беше Пабло. Стварно закон серија. Еве ви неколку фотки

Attachments

• 103285ReBEldE%20wAy%20(11).jpg
    103285ReBEldE%20wAy%20(11).jpg
    27,1 KB · Прегледи: 95
  • album_2303153304_6603-web.jpg
    album_2303153304_6603-web.jpg
    60,9 KB · Прегледи: 25
cool girl напиша:
Ејјјј најбоље серија беше млади бунтовници. Секој ден едвај чекав да глеам. Најбоље и најубав беше Пабло. Стварно закон серија. Еве ви неколку фотки
abe deka bese najbolje serijata bese ama za pablo pa ne znam bas!jes da sum masko ama mislam deka tomas bese poubav!

Јас па засто во вторник и цетврток до 3Ч30 бев на англиски,и немав време,дур дојдам дома, и почнав да не идам на андлиски,и наставничкана ме отписа засо не сум била редовна еееееееееј!!!! не ми се веруе!!!! за млади бунтовници!!!!!

Закон се младите бунтовници, кај нас тука у Аргентина нон-стоп ги репризираат.

abe gledav cat pat ama i pokraj toa sto propustav bajagi, znaev so se desava:) takvi se spanskite serii... KOga ke mi tekne deka site deca baraa u skolite uniformi ko nivnite..lol...:):)

serijata bese LUDNICA!!!!!!!!!! super bese navistina, sekoja epizoda ja imam gledano... poseben mi bese pablo... pravo srcence...

Супер серија, редовно ја гледав, а koga можев и репризите ги гледав. Ги купив сите ЦД од нив, и имам два постери во собата.. така што секој ден ги гледам :)

OK!BESE SERIATA SE ZANIMAS TEPAS VREME JA DAVAAT PAK NA OBN

dav напиша:
јас мислам дека има и втора сезона од сериава или се лажам
gi isteraa nasive i dvete sezoni...koa se satira manuel pocna vtorata.pa novi likovi dojdea....nekoi si otidea...mislam ocigledno e...

_|Sp|DeR|_ напиша:
Сакате да ви го аплоадирам филмов?Мислам нема многу да се чека-околу 4-5 дена ќе се аплоадира + ако паѓа конекцијата(ретко паѓа ама у секој случај поминат ми е лимитот) таман за еден месец ќе биде готово:pos2:
kazi deka go imis filmot??eeeee posle idam kaj tebe...10 dvd cdinja ke ti dadum da znajs!!!

Zakon si bese filmceto nema so, obavezno go gledav, a ako slucajno propustev nekoja epizoda ke go cekav vecerta vo 1-2 za da go gledam i drugiot den na skolo spiev na klupa :))

Bada Bing! напиша:
Да закон. Закон за уништување мозочни клетки. :ija: :ija:
Ај прават сапуници ама мораат ли и младата популација да ја трујат. Доста се бабичките. Ова мава на темелите на нашето општество... :lut: Утре некои од творците на уметност и на што било ќе се угледуваат по вакви квазитворевини.
Ја мразам серијата и се што таа значи. Некогаш младината слушала Стоунси и Битлс за да се бунтува. Денеска тоа слепо ги љуби Ребелде Геј. :nerv:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Мора да се стекнете со репутација пред да му ја дадете на Бада Бинг!

Гласам за Лулу и ќерката на директорот:aplauz:

супер си беше серијата.главно ја глеав заради МИА.топ беше девојчето.се сеќавам на првата епизода кога играше.уф уф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom