Rebelde Way

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување
ЈАс ден денес ја гледам на кабловска! Ептен е убава, и тепам време со неа!

Abe na A1 gi gledav i sega pak na OBN i pak ne mi e dosadna,najuba serija e nema so.

da se sekavam bese dosta interesna na vremeto,ja davaat i sega na OBN ako ne se lazam,se znae favoritka mi bese gospodicnata MIA KOLUCI

luisana_dot_net-gente-2006-003.jpg

auuu ja mrzev taa serija steta sto nemav internet togas pa odvaj nekako vo knigive se zanesov i ne mi bas gajle sto sum propustil od taa glupa serija

Серијава... која од која све шмизли.

Месаја, вистина е ова, ама сепак убаи беа за гледање.
Коа ќе имаш свирка ќе ти дојдам со мајца со Миа и Мануел. :pos:

Тој шо работаше во барот најсекси беше бе.

Ah... ponekogash mi nedostigaat, tepavme vreme so niv :) Ej kolku bevme vdadeni vo serijata, pred skolo gledaj ja, posle skolo reprizata, pa i navecer ako stignesh :pos2: Muabetite skolo bea sto napravila Mia so Manual, zosto se iskarale Pablo i Marica, sto ce bide vo narednata epizoda.... se peea nivnite pesni... leleee ludnici :nesum:
Vo sekoj slucaj, dosta inspirativni bea, ne naucija na buntuvanje :)

jas ja gledav sekoj den, duri i sega ponekogas ja gledam na obn. najzakon devojce mi bese laura

тепам време со неа на кабловска,колку да не седам пред компјутер,и да гледам во телевизорот...излезе дека не памтам ама баш ниедна сцена од она што го иам гледано до сеа...

Ја гледав и не сфаќам зашто бев толку зацопана во серијата...дерење,плачење бла бла...исто сра*е ко сите останати шпански серии.

Млади бунтовници беше хит во тоа време мислам дека сите тинејџери го гледаа. Мене ми беше омилен

ja gledav i epten bese zakon. abaska zenskite bea epten top

Vo 11 casot bev stalno pred televizor za buntovnicite nekogas gi gledav duri po dvapati istite epizodi, i sega nekogas pak gi pratam na obn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom