Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.337
- Поени од реакции
- 34.807
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Имаше асални ролерки за 3.500 во Про-спорт, ГТЦ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako nekoj aktiven clen se razbira, moze da mi kaze kakov kvalitet se rolerite sto gi imaat vo li-ning?![]()
ako nekoj aktiven clen se razbira, moze da mi kaze kakov kvalitet se rolerite sto gi imaat vo li-ning?![]()
Беа 3600, ги купив и немам на што да се пожалам до сега..Не би требало да се ништо посебни на квалитет. Која цена се?
во моето пет годишно шоферско искуство, ако добро имам приметено, квалитетот и цената во најголема мера зависат од типот на "кондурата" ..,така да ако ти се удобни на нога ич не се мисли. Тркалцата се сочинети од силикон и лагери, силиконот е горе доле ист кај сите ролери а лагерите тешко дека ги оштетиш за година-две (ако си почетник)
Беа 3600, ги купив и немам на што да се пожалам до сега..
Да ми каже некој каде има добри тркалца за фитнес ролерки (тие обичните) ама сакам да шибаат брзо. Ако знае некој и цена на 8 тркалца колку е.
Јас купив ама не знам да возам, и ми е страв дека имав операција скинав тетива- ако сака некој да ми биде учител/учителка би бил многу благодарен....![]()
Моите се од таму, ги земав претходната година. Тогаш беа супер, цело лето на стаза го поминав, али оваа година нешто почнаа да шкрипат .. така да, не се нешто многу квалитетни.
Зборите за оние од Орка во ГТЦ?Беа 3600, ги купив и немам на што да се пожалам до сега..