Моите се од таму, ги земав претходната година. Тогаш беа супер, цело лето на стаза го поминав, али оваа година нешто почнаа да шкрипат .. така да, не се нешто многу квалитетни.ako nekoj aktiven clen se razbira, moze da mi kaze kakov kvalitet se rolerite sto gi imaat vo li-ning?
Не би требало да се ништо посебни на квалитет. Која цена се?ako nekoj aktiven clen se razbira, moze da mi kaze kakov kvalitet se rolerite sto gi imaat vo li-ning?
Беа 3600, ги купив и немам на што да се пожалам до сега..Не би требало да се ништо посебни на квалитет. Која цена се?
во моето пет годишно шоферско искуство, ако добро имам приметено, квалитетот и цената во најголема мера зависат од типот на "кондурата" ..,така да ако ти се удобни на нога ич не се мисли. Тркалцата се сочинети од силикон и лагери, силиконот е горе доле ист кај сите ролери а лагерите тешко дека ги оштетиш за година-две (ако си почетник)ako nekoj aktiven clen se razbira, moze da mi kaze kakov kvalitet se rolerite sto gi imaat vo li-ning?
Тркалцата се направени од матријал Urithane и има многу врска како е направен (во однос на квалитет, брзина, тврдина, големина) и зависно од тркало да тркало имаш сосема различен осет на ролерата и различни перформанси. Исто така и битно е какви лагери има. Во кондурата не е битно само да ти е удобно, битно е каква поддршка ти дава на зглобот, висина на зглоб (зависно од што бараш) и поставеноста на зглобот на ролерата, како и материјалот (помеки, потврди). Ме мрзи да пишувам уште, имам напишано еден куп пати кој го интересира нека провери некоја страна поназад. Кај неквалитетните ролери таа удобност кратко траево моето пет годишно шоферско искуство, ако добро имам приметено, квалитетот и цената во најголема мера зависат од типот на "кондурата" ..,така да ако ти се удобни на нога ич не се мисли. Тркалцата се сочинети од силикон и лагери, силиконот е горе доле ист кај сите ролери а лагерите тешко дека ги оштетиш за година-две (ако си почетник)
Со здравје да си ги возиш )Беа 3600, ги купив и немам на што да се пожалам до сега..
Кај нас продавниците кај што би требало да има се: Спорт Лајф, Про Спорт, Саломон и евентуално Македонија Спорт (карши Словенија Спорт во ГТЦ). Друго место надвор од државава, а блиску е Вертиго од Софија, Бугарија(www.vertigo-skates.com).Да ми каже некој каде има добри тркалца за фитнес ролерки (тие обичните) ама сакам да шибаат брзо. Ако знае некој и цена на 8 тркалца колку е.
Како сакаш да возиш?Јас купив ама не знам да возам, и ми е страв дека имав операција скинав тетива- ако сака некој да ми биде учител/учителка би бил многу благодарен....
Моите се од таму, ги земав претходната година. Тогаш беа супер, цело лето на стаза го поминав, али оваа година нешто почнаа да шкрипат .. така да, не се нешто многу квалитетни.
Зборите за оние од Орка во ГТЦ?Беа 3600, ги купив и немам на што да се пожалам до сега..