Lebanon : срамота е ова што се случува

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ti i ostanatite anti-semititsti i poddrzuvaci na terorizmot ke patite, dodeka ne se naucite na pokornost. ;) A, da, i toa za vnatresniot faktor...Jas ne slusnav za muslimani koi raketiraat civili od teritorija na izrael nepreceni kako sto go pravea toa od sosedot Liban.

^Poor Knight напиша:
Ti i ostanatite anti-semititsti i poddrzuvaci na terorizmot ke patite, dodeka ne se naucite na pokornost. ;) A, da, i toa za vnatresniot faktor...Jas ne slusnav za muslimani koi raketiraat civili od teritorija na izrael nepreceni kako sto go pravea toa od sosedot Liban.
Тероризам...ако ти така викаш...тероризам е многу вештачка работа....ете на пример, кога „терористите“ палестинци си ја бараат насилно одземената земја или кога Талибанците си се борат за својата држава, тогаш тие се терористи, така?
а кога тука ќе се вооружат мутантски паразитски племиња, тогаш тие се борци за права, така?
теоријава ти е.....

Ako mislis deka nekogas sum gi poddrzuval siptarskite teroristicki formacii, se lazes. A toa sto balkanskite narodi ja nemaa poddrskata na Amerika protiv ovdeshnite teroristi za razlika od Izrael, ne znaci deka Izrael nema pravo.

^Poor Knight напиша:
Ako mislis deka nekogas sum gi poddrzuval siptarskite teroristicki formacii, se lazes. A toa sto balkanskite narodi ja nemaa poddrskata na Amerika protiv ovdeshnite teroristi za razlika od Izrael, ne znaci deka Izrael nema pravo.
Сите сме од крв и месо....од што се евреите?

^Poor Knight напиша:
Nemam namera da ja diskutiram tvojata omraza kon evreite.
Ниту пак јас твоето бранење на животните кои се виновни за распнувањето на мојот Господ Бог Исус Христос.

Ne deka ne sakam da odgovoram na ovaa neuka replkia(ne samo zatoa sto toj tvoj Bog uci na prostuvanje na grevot, eretiku), tuku ednostavno ne mozam da se odlucam megju potrebata za odgovor i zelbata da te ostavam so rana od sekira na glavata. Eden den,se nadevam, ke ja uvidis iluzornosta na tvojata omraza.

Za lugje za koi celoto zlo poteknuva od evreite, megju koe i prostuvanjeto(dobro poznatoto evrejsko orudie :) ), tvojata reakcija e mnogu ocekuvana. Inaku siguren sum deka tvojot anti-semitizam, kako i sekoj drug vid na verska i nacionalna omraza sledena od tie sto imaat dovolno hrabrost da se narecat lugje, kako tebe Trn, uspesno ti objasnil sto se evreite i ne ti e potrebno moeto mislenje.

Ako ako neka akat na tii teroristi so samii zaviini. Ne deka mnogu go sakam Izrael ama pa mnogu gi mrazam ovie teroristi. Ako se borat neka se borat na pole a ne kukavicki so bombasi samoubijci i postavuvanje bombi i ubivanje na nevin narod. Ne deka Izrael ne ubi nevin narod ama sami si se vinovni i Hezbolah i Liban

TpH_Bo_OkO напиша:
Ниту пак јас твоето бранење на животните кои се виновни за распнувањето на мојот Господ Бог Исус Христос.

Samo edno zaboravi ,deka toj tvoj Gospod Bog bese Evrein, i ziveese na ,,muslimanska,,zemja.

Evrein напиша:
Samo edno zaboravi ,deka toj tvoj Gospod Bog bese Evrein, i ziveese na ,,muslimanska,,zemja.
Затоа ли го убивте? Дека е евреин? А како тоа евреин? Зошто тогаш христијанството не е еврејска вера?Нели Исус бил евреин?
А еве ти дека си евреин кажи ми евреј е поим верски или расен? Гледам дека си „паметен“ па кажи ми...

Не знам кој е од кој поговно во овој судир.Дали муслиманските дебили или еврејските педерчиња.Да даде Господ да се испоубијат меѓу себе.

А иначе Америка на Балканот ги подржува Албанците и притоа им овозможува во униформи на УЧК да хараат Муџахедини од пичке си материне, додека на Блискиот Исток го подржуваат Израел во свирепата борба против муслиманските дебили кои добиваат подршка на Балканот

Од почетокот на војната бев наострен повеќе кон Израел, но сепак сватив дека најубави би било да се изрокаат меѓу себе

Ѕвер напиша:
А иначе Америка на Балканот ги подржува Албанците и притоа им овозможува во униформи на УЧК да хараат Муџахедини од пичке си материне, додека на Блискиот Исток го подржуваат Израел во свирепата борба против муслиманските дебили кои добиваат подршка на Балканот
Америка....е ај најди и го крајот....

а зашто морале да го спречат хитлер .....требало да ги истре3би сите евреи.ова е срамота,зарем деца се терористи?....да не е америка израел нема ни да постои,меѓутоа поради фактот дека најаките финансиери во америка се евреи јасно е зашто ги подржува.
Само ме интересира една работа : дали со терористички методи се уништуваат терористи ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom