Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тогаш од возбуда, не сум слушнал половина киксови. Посебно делот колку очаен обид на Игорче за интервју на Владо, баш после 3ка за победа, му поставува прашања некои безвезе а тогаш слушав само Леле што направивме. :pos:

Се наежив на крајот на натпреваров, кога ќе ми текне како се палев тогаш... :vozbud:

Игорче е легенда хаха како сум се смеел ко ретардиран сега, штета што не го запука Ламоника. :icon_lol:

На крај кога чув Владо како вика дека одиме на медаља ми стана криво што не освоивме медаља :( :(

Остај, исто и јас. Посебно колку бевме блиску за 3то место...

Тогаш кога не поткинав,нема никогаш:Dуште не можем да се помирим дека не освоивмо медал,ама ајде здравје боже на олимпијада има да им наплатимо.

Јас дур видам дека вечерва играме со Литванија они завршиле....Нема врска и така 100пати ја имам гледано утакмицата,а тројката на Илевски со коментар на Игорче едно 10.000 пати.

Утре во дуелот со Ангола мора да влезат со ладни глави и без многу летање.Тоа летање во облаци ги тресна од земја ракометарите па се надевам дека кошаркариве извлекле поука од таквото однесување.Без разлика на противникот не треба да има никакво потценување од наша страна зошто и најмалото потценување може скапо да ги чини.Во Литванија отидовме по малце,а се вративме со многу па зошто да не биде и овој пат таква ситуациајта.Доколку ја имаат сеуште задржано таа скромност и борбеност резултатите ќе си дојдат сами по себе.Мене најмногу ме загрижува пристапот на кошаркарите и се молам да не одлетаат и тие како ракометарите,а останатото ќе си дојде на свое место како што беше и во Литванија.

Епа ајде момци и девојки...нека е со среќа.

Ако се пласираме на Олимпијада пак тогаш ќе сме имале скоро 2 месеци приреми плус и сме играле на натрпеварувачко ниво 4-5 натпревари со врвни селекции.

Може и тоа, под услов да одат на зимска олимпијада. :pos:

Незнам зошто ама многу лошо претчуство имам. Ваљда ради искуството со ракометарите. Само се надевам дека ќе изиграат добро и дека ќе ги прати среќата. Неможам да дочекам да почне утакмицата. :)

Не ми е на арно ова со Игорче да коментира од студио во Скопје :icon_lol:

haha.JPG

Со Господ напред, нека остават срце на терен, другото ваљда само ќе си дојде.
Можат момциве да прават уште чуда, можеа во септември да ја дигнат цела Македонија на нозе, верувам дека ќе можат и сега во јули, а и во август.
Само со памет нека играат, нека не потценуваат никого, иако сме големи фаворити, нека влезат во овој дуел како да играат против Америка и ако можат нека решат се уште во прво полувреме рано е уште одсега со дијазепами да се клукаме, има време за тоа во 1/4 финале и во 1/2 финале.
ОДИМЕ НА ОЛИМПИЈАДА:vozbud::vozbud:

ALOOOOOOO .Znae li nekoj link za sledenje na natprevarot za onie koj se vo stranstvo za preku internet.
MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom