Моментална физичка состојба (слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Misery
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се слаба страна листовите супер се, само неможеш да ги видиш во оваа поза за да оцениш.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 19:10 ---

Нозеве се сликани после месец ипол пауза ни линии ни симетрија ке видиш
--- надополнето: 18 јули 2012 во 19:12 ---

Ако мислиш на суплементи што се продаваат по продавнициве не фрлам пари на тоа :)

Окејј..ондак на што фрлаш ?

Не се многу слаби таман ми се иначе вежбам од кога сум роден и не се напнувам многу вежбам по лесен режим на вежби теретана никако не користам, протеини стереоиди никако. :)
Може лаже сликата, измери дома колку сантиметри ти е стегнат бицепсот па пиши.

Може лаже сликата, измери дома колку сантиметри ти е стегнат бицепсот па пиши.
глеаш дека му е таман,башка не пие он протеини стероиди,шо се замараш :pos:

Ме зезате ли сеа ? :sneaky:
Иначе немам со што да измерам кај едно другарче сум, треба да тргаме за охрид :)

Иначе немам со што да измерам кај едно другарче сум, треба да тргаме за охрид :)
ај убаво да си поминете у Охрид, да фатите по некоја пичка со другарчето:icon_lol:

Среќен пат и од мене :D. Може ке се видиме таму (y)

Може да комбинирам гејнер со креатин кога сум на маса? и како да ги пиам,... по колку пати на ден... што како?

Може да комбинирам гејнер со креатин кога сум на маса? и како да ги пиам,... по колку пати на ден... што како?

и мене тоа ме интересира..иако веќе во гејнерите има креатин,ваљда одг ќе е не:)

епа протеин со креатин да зеам да комбинирам така?:)

јас сум на тоа и качив околу 2 кила за недела и некој ден..ама сакам понатака да зеам гејнер и креатин,зависи што ќе кажат поголемиве батковци:D

јас сум на тоа и качив околу 2 кила за недела и некој ден..ама сакам понатака да зеам гејнер и креатин,зависи што ќе кажат поголемиве батковци:D
а можам до 7-8 кила да ги качам со таа шема, или ке треба 2-3 пати да ја повторам истата шема?

а можам до 7-8 кила да ги качам со таа шема, или ке треба 2-3 пати да ја повторам истата шема?
незнам,прилично многу е,но се е можно.

Исхраната,па се друго..

Колку пари е и од кај се набавува..дај кажи сакам да накачам некое кило..ме предомисли да си ибеш векот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom