Турнир во CS 1.6 од Гејмзоун-МК

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Сајтот Гејмзоун во напорите да ја шири играчката култура кај нас, се реши да организира мал турнир во една нам многу блиска игра, Counter-Strike 1.6.
Накратко:
  • ќе се игра од дома;
  • ќе се одржи на 20-ти јуни;
  • моментално е процесот на пријавување;
  • има и награди.
ЗА ДЕТАЛИ И ПРИЈАВУВАЊА, ОВДЕ :).

Се пријавувам и јас за кајгана тимот.

PS: дали сите тие што се пријавени имаат steam или ќе има некоја заштита на серверите што ќе треба и ние поштените да ја користиме?

--- надополнето: 13 јуни 2012 во 20:14 ---
И ја се пријавувам за кајгана тим :D untitled.JPG

Како прво организиран турнир на високо ниво како што велат, се оддржува на еден сервер. Второ награди еден месец паблик сервер, клан вар сервер, претпоставувам лајт се локација Германија. Вреди да се игра за ова?

aXSONNN Зошто хејташ бе? Некој се решил да прави online турнир - ОК, не е проблем - ќе се игра. Ако не ти се свиѓе принципот или наградите - не учествувај. Толку е едноставно. Пошто ниту плаќаш за учество, ниту мора да се мрднеш од стол за да учествуваш.

И bibil уште не ми го одговори прашањето од погоре.

Btw, од пред 5 минути:
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/559818641727058769/6A22761DCC68559430C7425C90E88E236EFC6EE9/
Без плент на бомба.

PS: дали сите тие што се пријавени имаат steam или ќе има некоја заштита на серверите што ќе треба и ние поштените да ја користиме?

Ќе може да се игра и без и со Steam. Околу додатни програмчиња не сум информиран, ќе треба да се слушнам со техничкиот оддел :D. Но веројатно нема да има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom