Страшен вртигзец си.Ги вртиш муабетите како што ти одговара.Мене ме заболе за тоа дали ти мене ме сметаш за културен или не.Јас ниту сум културен, а ниту сакам да сум културен.Крај краева ја сметам за перење мозок.Зошто да бидам културен со некој педер кога не го сакам?Зошто да бидам културен со некој Арнаут кога не ги сакам?Ти тоа што им лижеш газ и си дволичен пред нив и на страна тоа е твој проблем и доволно покажува каква личност си.
Дали сме ние малцинство или не гадно се лажеш.Само во Македонија ги има илјадници, а за ширум светот да не ни правам муабет.Се повеќе и повеќе во Европа и Америка се буди расниот национализам и рушење на еврејските идеологии(демократија, либерализам, комунизам, анархизам).За твоја информација пред недела дена во Хамбург над 5 000 млади бели Германци протестираа, а во Русија им ебаа матер на педери на парада, па види ти колку се малку.
А, ти и натаму си се дружи колку сакаш со сите, ама не заборавај тие секогаш си се враќаат на своето за разлика од тебе кој што вечно ќе трча да им лиже гз да го дружат.