Нова NFS: Most Wanted

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги моите перформанси
1GB
Nvidia Geforce 5200
Processor 2600+ 1.60GHZ

Не се надевај да ја играш на таа графичка и со 1 гига рам.
Јас имам 4 гига рам
процесор 3800+ на 2 ghz, али графиката ме заебава:X3:

за мене ке ја подожават за да играт со средна графика не многу јака.. ево перформанси
рам 4 гига,графицка nvidia GeForce210,процесор intel core i3 so 3 ghz ,64 бита.

пробајте се ТУКА дали ќе функционира играта(95% точно кажва страната), не ја спуштајте за џабе играта( не се силете ко точаци на удолница) па да ви оди нетот така фира

абе не за фира баш барам нешо за трошење појќе зш секако 300гига не ке мозам да ги потрошам,ама несо ме заебават шо нејкит на некој торенти да креват брзина на данлод е то ме нервират ене пример со medal of honor нејкит да ојт појке до 100кб/с

Штета што немам dx10 графичка:X3:
Еве ги моите перформанси
1GB
Nvidia Geforce 5200
Processor 2600+ 1.60GHZ
за мене ке ја подожават за да играт со средна графика не многу јака.. ево перформанси
рам 4 гига,графицка nvidia GeForce210,процесор intel core i3 so 3 ghz ,64 бита.
пробајте се ТУКА дали ќе функционира играта(95% точно кажва страната), не ја спуштајте за џабе играта( не се силете ко точаци на удолница) па да ви оди нетот така фира
Сега ќе ја пробам на една машина :D
intel e2140
2gb
ati x1300/1550 256mb Overclocked и тоа многу :)
Па ќе видам дали ќе ја игра и ќе ви кажам, да ја симнам само :) а шо има врска со интерентот, ако имате лимитиран тогаш е океј, ама ако имате неограничен како мене, лупајте торенти, јас месецов 1 тера потрошив :) повеќе на upload одколку на download

Сега ќе ја пробам на една машина :D
intel e2140
2gb
ati x1300/1550 256mb Overclocked и тоа многу :)
Па ќе видам дали ќе ја игра и ќе ви кажам, да ја симнам само :) а шо има врска со интерентот, ако имате лимитиран тогаш е океј, ама ако имате неограничен како мене, лупајте торенти, јас месецов 1 тера потрошив :) повеќе на upload одколку на download

џабе е, не верувам да работи, кога ќе ја упалиш ќе ти јави порака дека немаш дх10 или дх11:)

Само што ја пробав, не е лоша, многу наликува на Burnout серијалот. Цајканите се у п***у матер тешки да ги избегнеш. Графиката е супер. Го поврзав PS3 контролерот, и можам да кажам дека ептен е добро со него да играш вакви игри. Некако приказната на The Run повеќе ми се свиѓаше, т.е. не ни знам дали оваа има воопште приказна :P

Само што ја пробав, не е лоша, многу наликува на Burnout серијалот. Цајканите се у п***у матер тешки да ги избегнеш. Графиката е супер. Го поврзав PS3 контролерот, и можам да кажам дека ептен е добро со него да играш вакви игри. Некако приказната на The Run повеќе ми се свиѓаше, т.е. не ни знам дали оваа има воопште приказна :P

Добар ли PC имаш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom