- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.444
- Поени од реакции
- 6.006
Customization има ?Добро шо е работава ? Зшото нема Ура испадна играва никој ништо да не каже, ја пробав многу е добра играва, сега гемплеј аплоудирам....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Customization има ?Добро шо е работава ? Зшото нема Ура испадна играва никој ништо да не каже, ја пробав многу е добра играва, сега гемплеј аплоудирам....
има даCustomization има ?
Што PC бара ?
System Requirements:
Minimum system requirements:
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
Sound card: DirectX Compatible
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Recommended system requirements:
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
Sound Card: DirectX Compatible
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Добро шо е работава ? Зшото нема Ура испадна играва никој ништо да не каже, ја пробав многу е добра играва, сега гемплеј аплоудирам....
еве за 10 мин ќе биде готово 80% е на youtubeКод:System Requirements: Minimum system requirements: OS: Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz) Memory: 2 GB Hard Drive: 20 GB Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance) Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance) Sound card: DirectX Compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive Recommended system requirements: OS: Windows 7 64-bit Processor: Quad-core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950) Sound Card: DirectX Compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive
Pa i customization.. Dali ke go opraat serijalot?
POS51 aj kacuvaj videoto, treba da iskacam oti.
ја имаш и на замунда сега, а инаку јас од арена ја симнавОд каде ја симна?
Добро шо е работава ? Зшото нема Ура испадна играва никој ништо да не каже, ја пробав многу е добра играва, сега гемплеј аплоудирам....
ја имаш и на замунда и на аренадај линк да ја симнам
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 22:00 ---
да ја симнам ли скидроу ?
абе шо да го погледниме видеото кога имаш само фри рајд возење,ти да не си мислисш дека ГТА 5 ја имаш спуштено??Импресии ?
Погледнете го видеото
Музиката е страшна
Гемплејот одличен
е сега приказната не знам малку онака ја поиграв да видам како е, после колоквиумска ќе и седнам
Графика да не праиме муабет
има сеабе шо да го погледниме видеото кога имаш само фри рајд возење,ти да не си мислисш дека ГТА 5 ја имаш спуштено??
Дај да видиме дали има блек листа,дали има модификации на колите...