Нова NFS: Most Wanted

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
Цели 100GB нетот го потрошив и се влечкам сега од сабајле...кој ќе чека уште цел ден...едвај чекам да ја заиграм.

Само нешто да прашам...на видеата што ги гледав порано гледав дека има многу јаки кршења. :P
Како на Burnout што беа, слични такви. Така е, или не можи многу штета да се види на колите?

Цели 100GB нетот го потрошив и се влечкам сега од сабајле...кој ќе чека уште цел ден...едвај чекам да ја заиграм.

Само нешто да прашам...на видеата што ги гледав порано гледав дека има многу јаки кршења. :P
Како на Burnout што беа, слични такви. Така е, или не можи многу штета да се види на колите?
Се приметува на колите :) види кај мене на гемплејот :) јас само се лупав во коли :D

Се приметува на колите :) види кај мене на гемплејот :) јас само се лупав во коли :D
Абе, неможам...ни едно YouTube видео не можам да гледам. :(

А инаку, супер ко така...се ќе кршам јас. :D

Need For Speed Most Wanted [AGB Golden Team] ja ima nekoj spusten od ovie ?

1.83 e gb... ako ima neka pise da znam dal da spustam .
Абе, оди си на сигурно и спушти ја од SKIDROW. Од овие Repack шо праат само BlackBox се за вервање. Другото е глуост...или не можи да се инсталира, или фали нешто во играта.

На мојов компјутер, со турната резолуција и low сетинзи, се игра некако...време е да се купи нова графичка.

Браво. Сега за сега одлично смислена игра.
На прв поглед и прво возење ме бендиса ептен.
Ќе видеме понатаму. :)

Импресии ?
Погледнете го видеото
Музиката е страшна
Гемплејот одличен
е сега приказната не знам малку онака ја поиграв да видам како е, после колоквиумска ќе и седнам
Графика да не праиме муабет

Видов на твојот канал NFS The Run гледам многу добра изгледа ке ја симнам подоцна да ја пробам прво Новата MOST WANTED :pipi:

Видов на твојот канал NFS The Run гледам многу добра изгледа ке ја симнам подоцна да ја пробам прво Новата MOST WANTED :pipi:
Да да и The Run беше многу јака, можеби имаше подобра приказна Sean Faris беше во играта, и имаше луѓе барем, овдека во MW 2 се е околку колите, само глас ти зборува што треба да правиш дека треба bounty да собираш за да бидеш најбаран, не е како во MW првата, главни има на листата 15 па дуел со него, тука само против колата возиш, некако тоа не ми е направено добро, можеби понатаму во играта има, јас на почеток сум уште ќе видиме :)

Да да и The Run беше многу јака, можеби имаше подобра приказна Sean Faris беше во играта, и имаше луѓе барем, овдека во MW 2 се е околку колите, само глас ти зборува што треба да правиш дека треба bounty да собираш за да бидеш најбаран, не е како во MW првата, главни има на листата 15 па дуел со него, тука само против колата возиш, некако тоа не ми е направено добро, можеби понатаму во играта има, јас на почеток сум уште ќе видиме :)

Good Job многу споро се симнува 100 кб/с пред 1 недела беше 900 јебига морам да ја пробам :)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 15:50 ---
Мислам МW 2

Good Job многу споро се симнува 100 кб/с пред 1 недела беше 900 јебига морам да ја пробам :)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 15:50 ---
Мислам МW 2
па ја имаш на skidrow 1.75 repack :)

Ај спуштете си ја онаа што треба, што е 5гб и што работи без проблем. Ќе прашувате после оти ваков проблем ми јавува.. оти онаков :)

па ја имаш на skidrow 1.75 repack :)

ја симнувам скидроу 5.30GB
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 17:48 ---
Споро е бидејки е прикрај месецов треба да го платам нетов у ПМ, пак нема да ај пробам денес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom