Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
Dani^^^ напиша:
Bash sakam nekoj da ja proba pozata The Magic Johnson i da kaze dali uspeal/a i kako bilo posto mene dosta tesko mi izglea :pos: :pos: :pos:

Ај малку описно? Тоа име малку на баскет ме потсеќа, не е ваљда нешто во скок?

spooky напиша:
Dani^^^ напиша:
Bash sakam nekoj da ja proba pozata The Magic Johnson i da kaze dali uspeal/a i kako bilo posto mene dosta tesko mi izglea :pos: :pos: :pos:

Ma nema veza so basket. :D
Ja ima pozata koga ke kluknes na toj linkot od prethodnata strana, NERVE.com ili slicno bese.

Dani, u pravo si, pozata mi izgleda mnogu cudna.

SeaGull напиша:
spooky напиша:
Dani^^^ напиша:

Ma nema veza so basket. :D
Ja ima pozata koga ke kluknes na toj linkot od prethodnata strana, NERVE.com ili slicno bese.

Dani, u pravo si, pozata mi izgleda mnogu cudna.

Been there, done that...

Ептен е возбудливо, да се проба онака...

Dani^^^ напиша:

Пробано, ок е ама ништо посебно. Кога ви е до тврд и груб секс добро доаѓа. Може девојката да се побуни зошто малку е дифтарски(разарање ебате:)), а може и да ја боли заради правецот на пенетрација.

Svetovid напиша:
1000 clen напиша:
FortunE напиша:
А нозе (нога) на рамења? :wink: 8) 8)

Zakon :ojea:
Same here! Da mu e'em mater, ama nekako pri taa poza se chuvstvuvam ko "Gospodar na svetot" :twisted: :bal: :ojea:

„Фиока“ е закон :). Најефективна за верижни оргазми и заедничка кулминација.

naj kvalitetno prvo ona nad tebe i
ti uzivas u gledkata+(T.T's are jiggling)= :hey3:
posle nekoe vreme ti si nad neja i prezimas kontrola
i mislam znaete so kako.... i tija raboti

Секс пози

За мажите и жените (нарочито за жените) на Кајгана! Ваша омилена поза???

Mislam deka imase nekade slicna tema.
No sepak ke odgovaram na prasanje: misionerska.

Седечка: ја седам, она рипка.. и мешка од време на време. Ја со рацете кај неа на струк, на мев, на цициња.. и можност за лигавење.. само деликатно е малце..

zavisi od devojkata Volcicata.poenkogas si igrame ,koj kogo go brka i lovi ne se znae.Misonerska e dobra poza no ne najdobra .najdoro e koga sme na strana legnat pozadi nejze a ona mi se prepusta ijas uzivam u nejizniot bluden zanos
AUUUUUUUU,AUUUUU,AUUUUUu:lud::lud::lud::lud:
Uvaba baba mrazica

паааа....гледајте на постот на Ацид ....значи втората и последната :cuc: али не секогаш...зависи до мометот...како сум расположена со партнерот

Доги стајл дефинитивно.
По малце се слушаат некои мистични звуци како трт прт ,ама тогаш сум100% најзадоволен,а мислам дека е и партнерката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom