Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
Johnny Stulic напиша:
Доги стајл дефинитивно.
По малце се слушаат некои мистични звуци како трт прт ,ама тогаш сум100% најзадоволен,а мислам дека е и партнерката
Шознам, јас па мислам дека жените најлесно може да се задоволат кога се горе и во мисионерска положба. А за доги, да, убаво е, ама мислам дека може да биде болно за некои жени. :wink:

Acid напиша:
Шознам, јас па мислам дека жените најлесно може да се задоволат кога се горе и во мисионерска положба. А за доги, да, убаво е, ама мислам дека може да биде болно за некои жени. :wink:
не е точно дека жените налесно се задоволуваат со мисионерската,напротив мене ми е досадна,сепак една од најдобрите е доги:)или стоечка

Таа седната на маса (биро) завртена кон мене, јас стојам и нишам напред-назад.
Таа наведната преку наслонот од фотељата а јас dogystyle „ од страга”:)
Јас седнат на столче без наслони за раце, таа завртена кон мене и наседната на „неговото височество”

mary_jane напиша:
не е точно дека жените налесно се задоволуваат со мисионерската,напротив мене ми е досадна,сепак една од најдобрите е доги:)или стоечка

Hm dogi e ok bidejki sakam dagi gledam oblinite na devojkata pred mene ida uzivam .aza misionerska poza premnogu e obicna ...:baeh::baeh::baeh:
Gospodi mandrak dade nekolku intereni predlozi za koi vredi da se razmisli i prodiskutira nona narednata sednica:ne::ne::ne::ne::ne:

А легната на стомак а ти од горе директно у п...а и не и даваш да претне,само за таа поза треба да ти е камен за да ја копаш како багер :)

mary_jane напиша:

-Да бе, стварно не ми иде у глава што толку наоѓаат жениве у таа стоечка поза? Не само ти, и со други со кои шо сум праел муабет, ептен нешо ја спомнуваат.

epa doggy style posle ona vrz mene i :) 69

Омилена Секс поза

Многу луѓе имаат омилени Секс пози!!!
Затоа прашувам Која е вашата???
(Само објаснете ги а не како од камасутра одма да кажете мене ми е омилена ’’Дијамант’’)​

hheheheh Ne mi e omilena Dijamanta :)

Imolena poza mie 69! Mislam deka nema potreba da objasnuvam kakva e i sto e postoe opsto poznata neli?

Virus moze da ne objasuvam neli (se znes) :)

Definitivno omilena poza....69..a poza sto vo posledno vreme mi se svigja e Delkanje Bambus....zenskoto stoi...ednata noga na zemja drugata na maskoto na ramo...i onaduenje...

The_Grim напиша:
Definitivno omilena poza....69..a poza sto vo posledno vreme mi se svigja e Delkanje Bambus....zenskoto stoi...ednata noga na zemja drugata na maskoto na ramo...i onaduenje...

на рамо?
можеби и некад ќе ја дигнам ногата толку високо...ќе ја скршам успат:pos:

kako so e na Anchi avatarot ,moze ne e bash dogy aj da go kazam ziraf xaxaxaxxxa style taka potprena na zid vrata ne e bitno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom