Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
Кујнска или работна маса во сите варијации. Тука спаѓа и столче - она на тркалца и без држачи за раце. Не се лоши и другите, ама тоа ми е најудобно и најмеко :)

Инаку од „креветските“ пози, сите ми се ок, немам баш некоја посебно да преферирам, а и цело време се менуваат.

Инаку, кога сме кај позите, слушнав дека постои македонски превод на „Кама Сутра“ во „Египетска Сонувалка“, ќе одам деновиве да проверам :)

spooky пиши за тоа преводот на кама сутра ако најдеш случајно

Знам Слоновски јазол се викаше позата, кога мажот е легнат на грб, а жената исто така испружена, со грбот кон неговото лице :P

А другата е кога жената е легната на стомак, скроз испружена со раширени нозе, а мажот одозгора, или од позади како сакате :P

StenmarC напиша:
...кога мажот е легнат на грб, а жената исто така испружена, со грбот кон неговото лице :P
:msc3: :aplauz: :msc3: Во таа поза машкото има на дофат на рацете се, а жената може да одмара :wink:
А нозе (нога) на рамења? :wink: 8) 8)

FortunE напиша:
StenmarC напиша:
...кога мажот е легнат на грб, а жената исто така испружена, со грбот кон неговото лице :P
:msc3: :aplauz: :msc3: Во таа поза машкото има на дофат на рацете се, а жената може да одмара :wink:
А нозе (нога) на рамења? :wink: 8) 8)

Море за жалење сте вие ... кутрите неодморени :pos: :pos: :pos: :pos:
Пола од жениве кај нас „одмараат“ при секс не зезај и ти :pos: :pos:

StenmarC напиша:
Море за жалење сте вие ... кутрите неодморени :pos: :pos: :pos: :pos:
Пола од жениве кај нас „одмараат“ при секс не зезај и ти :pos: :pos:
Добро сега и ти еееее.. прам муабет за претходна поза во која била активна (на пример на стапала), па знаеш нозе болат, малце да се одмори :D
Уа пасивност! :D

Најпорничска поза ми е кога ќе и ги грабнеш двете нозе горе, потпрени кај тебе на раменици. Интересно, ама незнам колку е удобно за вас жените. Поготово за тие не толку еластичните...

Баш за таа поза зборував малку погоре :D Што знам, мене ми се допаѓа, но може да почувствува девојката болка (блага, слатка) доколку му е поголем. Мислам дека во таа поза цел влегува :oops: :pos:

Која ви е омилена секс поза?
шо знам, како кога :pos: У кола така, у кујна онака, на фотељата у дневната е стварно јака, у basement-от вака :pos: шо дале условите тоа, уживанцијата и sex-drive е најбитно :wink: :)

Темата е омилена поза, а не омилено место :wink: Ако веќе спомнуваш место, требаше да си објасниш во детали кои пози :D

Бендисува ми се у дневната на фотеља.

Ако е тешко да се visualизира, рачунај ме мене како фотеља :)
Нели е супер позата, и можност за одмор има :P :pos:

Значи Wolf колку што сфатив, сакаш таа да ти седи :D Па добро, така имаш на дофат се`, а таа нели си работи како што и е ќејф :pos:
Многу забегавме со позиве, ќе се изнервирам, ќе влезам во "филм" :pos: :pos:

Caligula, не ти требаше ова со линков, ќе забегам од гледање :pos:

LOL, bingo :pos:
Значи може да ја викаме мојта омилена поза "фотеља" :pos: Најквалитетно се поминува на неа. И телевизорот е тука ако ептен има уморност :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom