Кого би избрале?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Zasho da si rasipuvash nesho ubavo? A i plus ako saka drugiot a on ne te reckal zasho ti da si rasipesh srekja radi nego.Nema pricina

Точно... значи шом ми тргнала врската нема да ја расипам...

Sovetnik vo Seksualnoto Ministerstvo

После неуспешните обиди да стигнете до некоја личност која подолго време премногу ви се допаѓа, влегувате во врска со друга личност која се појавува во вашиот живот во вистинско време. Ете се надевате дека така ќе го преминете тој период исполнет со безуспешни обиди. Убаво ви е во сегашната врска, се надевате дека приближно ќе го сакате партнерот колку личноста која не ве рецкала. По кратко време дознавате ( на било кој начин ) дека „нерецкачот“ почнал да се интересира за вас, приметувате дека почнал/а да чувствува нешто.
Се наоѓате на некоја раскрсница и не знаете кој пат да го фатите. Не знаете дали да останете со партнерот со кој сте моментално, дали да прекинете врска и да почнете со личноста која ви се допаѓала и на која сега вие и` се допаѓате.
Што би избрале? Дали ќе се обидете да изградите среќа со партнерот или, пак, ќе ја барате среќата со другиот?

Se znae bre po koj pat ke fatam vaka sega ke vides - ides pravo pa po krivinata levo i odma posle vrtis pak levo:pos2::pos2::pos2:
Mala sala :uvo:
Normalno se vrakas na Nereckacot ama ne odma prvo i osnovno pravilo treba da ispitas teren posto ima takvi koi im e bitno samo vnimanieto koa ke vidat deka si se otkazal od niv se vraka da frli uste edna raka "bui" i pak starata sema "vidi kolku piski me sakat"
Nema brzanje toa ti e kako da mines na minsko pole a na misnko pole koe ne e ispitano ako imas dva gza pomini a ja iskreno neam ni za ispitano gaz ali koa se mora mora se :toe:MI

нема да ја мислам многу ќе пробам да си ја изградам врската со постоечката особа а нерецкачот, па сега он нека ја мисли ја немам што да ја мислам моето сум го направил она не дала федбек и тоа е тоа.

Јбг сега ако на некој му дадеш еднаш шанса и не ја искористи што останува?!?
Јас искрено ретко давам втора шанса... тоа значи јбг кругот се врти:)
апа уште ако така ми е убаво нема шанси! додека не осетиш на своја кожа не знаеш како му е на некој друг...

Ke si ostanam so toj sto sum pocnala nova vrska. Na "nerecka4ot" mu pominal redot. Kako so on ne sakal da bide so mene jas koga sum sakala, taka sea jas nema da sakam. I da osekam nesto prema "nerecka4ot" ke si ostanam so segasniot.

Се оставам на интуицијата :toe: таква личност сум...

Би го одбрала тој со кој што сум моментално.Да бе,овој рецки не ми мавал и сеа наеднаш му текнало дека постојам па си ги испробува шансите ?:shok: Неможе.Не сум играчка која што некој може да ја врти како сака,башка не се само моите чуства и потреби во прашање.:toe:

Bi prodolzila so partnerot so koj sto bi bila i ke go zasakam i poveke od toj sto sum go sakala predhodno i sekako nema da imam nameri ili ambicii da pocnam vrska so predhodniot,smetam deka ne zasluzuva second chanse:helou:

После неуспешните обиди да стигнете до некоја личност која подолго време премногу ви се допаѓа, влегувате во врска со друга личност која се појавува во вашиот живот во вистинско време. Ете се надевате дека така ќе го преминете тој период исполнет со безуспешни обиди. Убаво ви е во сегашната врска, се надевате дека приближно ќе го сакате партнерот колку личноста која не ве рецкала. По кратко време дознавате ( на било кој начин ) дека „нерецкачот“ почнал да се интересира за вас, приметувате дека почнал/а да чувствува нешто.
Се наоѓате на некоја раскрсница и не знаете кој пат да го фатите. Не знаете дали да останете со партнерот со кој сте моментално, дали да прекинете врска и да почнете со личноста која ви се допаѓала и на која сега вие и` се допаѓате.
Што би избрале? Дали ќе се обидете да изградите среќа со партнерот или, пак, ќе ја барате среќата со другиот?

Слична ситуација кај мене....Не е дека не ме рецкаше туку многу се повредивме меѓусебно,се смирувавме,се скарувавме и кога конечно мислев дека е крај и пробав да засакам друг,тој повторно почна да ме бара...Плус е мноогу полош и неозбилен за разлика од другиот дечко..До пред некој ден се мислев што да правам,но сега знам дека е време да ставам крај на сето тоа и да пробам да засакам друг.

fuck!!!

никад не ми се десило и се надевам дека нема да се деси пошто си летам со главава а сакам кривини да фаќам ќе направам тешка збрка и те каква :nesum:

би го избрала нерецкачот ако се наѓам баш во ваква ситуација иако не стапувам во врска додека не ми влези у срце и осеќам дека чуствувам нешто повеќе за него

па ако подолго време рецката не ми ја мава нормлано дека ќе ја изберам личноста шо се појавила моментално во мојот живот и ќе пробам нејзе да ја засакам....а на таа шо ми мавала рецки нема да и обрнам внимание повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom