#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Јас утре путујем така да ако не ве фанам во 18h, секако трета смена ќе бидам активна (y) Одам да спијам #spreadthetruth :)

Ќе го сменам насловот, ако има некои промени утре, пишете па јас или Џену ќе направиме дополнителни измени.

Ноќеска ќе го сонувате ова :icon_mrgr:
tweet-retweet.jpg

Променет наслов.
Сајонара кајганџиско-твитерџиски спамери!
Се читаме утре. (y)
--- надополнето: 6 мај 2012 во 04:29 ---
Ноќеска ќе го сонувате ова :icon_mrgr:
tweet-retweet.jpg
Шо да го сонуваме, јас више тоа го гледам пред мене. :ROFLMAO:

Овие идиотиве Скај известуваат за секакви банални работи, а не известија денес за акцијава. Значи страшна работа ни е државава, на кој како ќе му свирнат така игра.:facepalm:

Овие идиотиве Скај известуваат за секакви банални работи, а не известија денес за акцијава. Значи страшна работа ни е државава, на кој како ќе му свирнат така игра.:facepalm:
Ти текнува на Мирослава Симоновска(која ги бранеше Албанците...дека не трбало да се обвинуваат тие)??....сега нејзиниот газда Геро...вклучувајќи ги и главните соросоидни фацички...нигде ги нема.

Ама битно знаеја да вреѓаат дека сме биле "кретенска аморфна маса" кога си се радувавме на победите на кошаркарите и ракометарите.:cenzura:

И после ќе се лутат коа луѓето со право ќе им се обраќаат со "предавници".

Луѓе покасно се вклучувам, извнете и немам прочитано. Дали е потребна романска верзија од текстот? Ако треба, кажувајте, уште одма ќе преведам

Луѓе покасно се вклучувам, извнете и немам прочитано. Дали е потребна романска верзија од текстот? Ако треба, кажувајте, уште одма ќе преведам
Нормално дека е потребна. И не само Романски превод и ако имаш пријатели, роднини и контакти да го рашириш ова и во Романија.

Несакам да звучам песимистички али треба нешто многу поголемо од 3-4 иљади твитови на интернет за да се смени ситуацијава у државава.

Може ова да се стави и најгоре во почетниот пост.
Секоја верзија на текстот што ја нема е потребна. И нормално ако членот има, контакти од луѓе што живеат во таа држава. Дури и да се најобични граѓани, негови пријатели, се добредојдени.
--- надополнето: 6 мај 2012 во 05:03 ---
Несакам да звучам песимистички али треба нешто многу поголемо од 3-4 иљади твитови на интернет за да се смени ситуацијава у државава.
Треба. Ама мора да се почне од негде. И да бидеме на јасно. Не ни е целта да ја менуваме ситуацијата во државата. Целта ни е да ја раскажеме македонската приказна на светот. Толку. Внатрешните политички проблеми ги оставаме на политичките партии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom