#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Твитај, па серија склекови, твитај, па серија склекови...
хахахахах,...Моногу ке се набилдам (не дека несум) :tapp:
--- надополнето: 8 мај 2012 во 22:00 ---
Твитај, па серија склекови, твитај, па серија склекови...
хахахахах,...Моногу ке се набилдам (не дека несум) :tapp:

најавен протест, а до сега пријавени дека ќе одат 136 :place:

Така протест не се прави пред влада к*р се тресе, се договара во Ново Лисиче, во К.Вода, Тафталиџе и се оди накај центар кај што треба да се соберат. Вака пред влада кој тргнал кој закаснил. Абе све се блокира кога се прави протест, нема коли движење.

Чекај ни требаат уште луѓе! Значи најдобро ќе биде да работиме како група! 5-6 членови! Затоа што ако биде само еден ќе немаш доволно аргументи! АКо делуваме како група ќе се надополнуваме!
ИМА ЛИ УШТЕ ДОБРОВОЛЦИ?

Кажи шо треба капетане.:icon_mrgr:

Луѓе кои се изгореле на млекото па сега дуваат и на матеницата. И ми кажаа да внимаваме што пишуваме на кајгана зошто МВР следела се!

п.с А значи ти си тој од МВР, а? :pos:

Да и ич неам намера да се кријам, баш заради тоа што акцијава е ОК и до сега гледам дека во огромен број преовладуваат, културни луѓе кои се сериозно загрижени.
И ако има некој нешто против подобро нека ми се истури на мене тука на форумов, него да ми ги гаѓа колегите со цигли и камења пред собрание или влада. ;)

Така протест не се прави пред влада к*р се тресе, се договара во Ново Лисиче, во К.Вода, Тафталиџе и се оди накај центар кај што треба да се соберат. Вака пред влада кој тргнал кој закаснил. Абе све се блокира кога се прави протест, нема коли движење.
сега воопшто не се прави протест... многупати ова го искажав како мој став.

Јас пак ќе се навратам на мојот стар предлог! Ајде да нападниме во српските форуми! Има многу луѓе на кои оваа тема им е стара рана! Ни требаат луѓе.....а таквите се по форумите!
Кој е за?

Баталете ги србите, премногу вжештени глави не се потребни.
Ќе почнат да повикуваат на смрт, убиства и слично. А тоа е најмалку што е потребно за да успее акцијава.

Да и ич неам намера да се кријам, баш заради тоа што акцијава е ОК и до сега гледам дека во огромен број преовладуваат, културни луѓе кои се сериозно загрижени.
И ако има некој нешто против подобро нека ми се истури на мене тука на форумов, него да ми ги гаѓа колегите со цигли и камења пред собрание или влада. ;)

Секоја чест за ставот. Драго ми е што гледам луѓи кои работат по институции кои не спијат на уши.

Вака значи некој треба да обезбеди листа од најпосетувани српски форуми!
Отвораме тема, во неа ќе биде нашиот блог, и сите оние фрапантни слики од муџиња и лепотани, убиството и протестите! За да го доловиме ефектот ќе напишиме како не вреѓаат и што фрази користат! Можеме да искористиме дел од некои статии што ги објави Блиц!
Верувајте ние имаме проблем со ова ама и они! Значи ако веќе никој не сака да помогне, да се завртиме кон оние што го имаат сличниов проблем! Наша најдобра солуција е Србија!
Зошто да делуваме како група? Ако оди само еден, сите ќе му се нафрлат и ќе нема доволно контра аргументи! Ако сме 5-6 слободно ќе реплицираме, и ќе сме во можност да делуваме на повеќе страни! Повеќе инфо ќе тече!

Еее ако гледате чудни сатира твитови јас сум тоа со вториот акаунт, ги комбинирам хаштаговите.

Абре каков протест, што ви е вас? Сакате да уништите се што се мачиме да постигнеме тука? Само еден скршен прозорец на етничка кооперација и се пропаѓа во вода. Седете мирни и твитајте. Кога ќе треба да се дејствува ќе не известат покомпетентни.

Немај гајле, само да ти каже некој нешто што не треба на форумов јас ќе се погрижам последен пост да му е тоа ;)

Отвораме тема, во неа ќе биде нашиот блог, и сите оние фрапантни слики од муџиња и лепотани, убиството и протестите! За да го доловиме ефектот ќе напишиме како не вреѓаат и што фрази користат! Можеме да искористиме дел од некои статии што ги објави Блиц!
Верувајте ние имаме проблем со ова ама и они! Значи ако веќе никој не сака да помогне, да се завртиме кон оние што го имаат сличниов проблем! Наша најдобра солуција е Србија!
Зошто да делуваме како група? Ако оди само еден, сите ќе му се нафрлат и ќе нема доволно контра аргументи! Ако сме 5-6 слободно ќе реплицираме, и ќе сме во можност да делуваме на повеќе страни! Повеќе инфо ќе тече!
Србите се наша најдобра солуција - се согласувам!
Имаме исти проблеми - се согласувам!
Но ние и Србите не сме исти, дури ниту слични!
Мислам дека на сите ни е јасно во што е разликата меѓу нас и нив... :cautious:

Идејата воопшто не ви е лоша, но искрено се сомневам во Србите. Тие се малку како да кажам, а не е веќе кажано. Ќе ви излезе од контрола работата и нема да можете да ги спречите радикалните изјави и повици.

Зарем останаа уште свесни лица на државен буџет, баш ми е мило што пронајдовме еден :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom