Армин Ван Бурен доаѓа на Green Beach Festival 3 - 2.8.2012

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

еве едно мое видео, кратко..ама доволно да се долови атмосферата :)

Многу јако беше. :D

Јас стигнав околу 00:30 имаше ептен гужва, пробав да се пикнам понапред ама ко ќе нејќет и нејеќт.:pos:

sliki lugeeeee nema nekoi od zabavava inace top pominavme iako 2 saati ne bev pri cista svest i zdrav razum pominavme opasno ludo :D

Првата половина од сетот беше малку досадна, со тој електро транс, ама се оправи понатаму. Се на се беше добра журка, на добра локација и со добра публика. Полно беше дури до крајот, до кај 5.20.

van_buuren.jpg

IMG_6046.jpg
IMG_6043.jpg
IMG_6083.jpg
IMG_6175.jpg
IMG_6190.jpg

IMG_6206.jpg
IMG_6285.jpg

IMG_6333.jpg

IMG_6358.jpg

IMG_6402.jpg
IMG_6441.jpg
IMG_6460.jpg
IMG_6512.jpg
IMG_6518.jpg
IMG_6529.jpg
IMG_6603.jpg
IMG_6208.jpg

IMG_6627.jpg
IMG_6502.jpg

Целото шоу беше феноменално! На почеток Лефанq ..супер клубски загреа атмосфера..за да после него настапат дечките Sunnery James и Ryan Marciano, растурија! :cuc: ..За Армин и да не праиме муабет. Чоек од свецка класа :) ..вечер која ќе се памети (y)
Дјуд... Лефанq е премногу лејм, тој црнецот и другиот до него, уште по лејм... warm up от беше сраааааање, заспав таму... плус прв почна DJ Bobi -_- пријателот 3 чисти нема... варм ап им е секад срање

Дјуд... Лефанq е премногу лејм, тој црнецот и другиот до него, уште по лејм... warm up от беше сраааааање, заспав таму... плус прв почна DJ Bobi -_- пријателот 3 чисти нема... варм ап им е секад срање
nezman za lanferot ne bev prisuten , ama icebergot mi se dopadna ..... no sepak e vecer za pamtenje (y)

Таму малце касно накај 1 и нешто (со женска коа идеш така тие 2 саати и треба да облече фармерки и маица) гужва гужва колку сакаш препуно беше дечкото си растури алал да му е знае и како да крене атмосфера и да се понаша со публика, го поздрави охрид и македонија како и народот што е нормално(y)

Добро беше, ама ако ги пуштеше армин пример Mirage, I don't own you, Youtopia, Fell so good ќе беше уште подобро.
Момент на вечерта ми беа Invasion, Moscow и The Fusion :)
И нека не проаѓа долго време за пак да дојде, ама сеа нека дојде у Скопје да не се влечкаме пак до Охрид :D

Добро беше, ама ако ги пуштеше армин пример Mirage, I don't own you, Yutopia, Fell so good ќе беше уште подобро.
Момент на вечерта ми беа Invasion, Moscow и The Fusion :)
И нека не проаѓа долго време за пак да дојде, ама сеа нека дојде у Скопје да не се влечкаме пак до Охрид :D

Појако беше на плажа бее :D таман летно

Ех криво ми е сега иако сум му бил три пати на настап меѓу кој и првиот пат кога дојде во Македонија во 2006-та кога не беше полн Колосеум бидејќи сеуште не беше толку познат. Ептен хипстерски од моја страна. Него имаше ли сељаци што викаа ууу, ууууу и носеа наочари за сонце или оние со ролетни како и тетовирани сељендри и дрољичиња кои на журка идат со 12ка штикла?
Од сите ди џеи на кои сум бил, а многу се, он и Ван Дајк се најголемите експерти во сферата и најмногу го прават филмот. Алал да му се и парите, иако се осеќа дека со многу љубов, енергија и почит кон публиката си ја тера работата. Ја пушти ли Communication?

Ех криво ми е сега иако сум му бил три пати на настап меѓу кој и првиот пат кога дојде во Македонија во 2006-та кога не беше полн Колосеум бидејќи сеуште не беше толку познат. Ептен хипстерски од моја страна. Него имаше ли сељаци што викаа ууу, ууууу и носеа наочари за сонце или оние со ролетни како и тетовирани сељендри и дрољичиња кои на журка идат со 12ка штикла?
Од сите ди џеи на кои сум бил, а многу се, он и Ван Дајк се најголемите експерти во сферата и најмногу го прават филмот. Алал да му се и парите, иако се осеќа дека со многу љубов, енергија и почит кон публиката си ја тера работата. Ја пушти ли Communication?

toa za uuu,uuu i jas se sluzuvam najglupo nesto e zimi se,a za naocarite za sonce e sosema druga prikazna brat veruvaj jas nosev od sto morav oti me ubivaa trepkacite zimi se a toa so stiklite i jas se slozuvam zagreF

neznam koj kako ke me svane
no ova e najglupata zurka na koja sto sum bil jas :)
gledam na nikoj ne mu se svigjale lefank icberg i onie dvajcata,a mene tokmu tie me napravija keif
--- надополнето: 5 август 2012 во 00:24 ---
neznam koj kako ke me svane
no ova e najglupata zurka na koja sto sum bil jas :)
gledam na nikoj ne mu se svigjale lefank icberg i onie dvajcata,a mene tokmu tie me napravija keif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom