bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.062
- Поени од реакции
- 7.245
Хааха убо му кажаОкеј, ти отвори тема за ПЕС 2012 лига, владејте си го фудбалот и остави не нас.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хааха убо му кажаОкеј, ти отвори тема за ПЕС 2012 лига, владејте си го фудбалот и остави не нас.![]()
Nema igrano Shollym .. misli wining eleven e ke trca so aguero i gol ke dajХааха убо му кажаТреба да си бот за да играш 2012, јас веќе ја анинсталирав
Само чекам да дојде 1-ви за новиот интернет.
Ајде ајде вакви барам играчишта .. да се пробаме
Иначе знај некој со е работата.. другарчиња мој се рег на кајгана .. 2 дена уште не му стига емаил за потврда ...
--- надополнето: 26 април 2012 во 16:05 ---
1. Taше
2. Талибанац
3. Павле-Паки
4. Боби-Интер
5. Филип
6. Божино
7. Лу5Мкд
8. Благојче пп
9. Давидмкд996
10. Samurai Jack
11. *pheonix*
12. Калимеро
13. Мартин`
14. Bobipp
Aко имаш добар лимит, симни друг торент, мене ич не ми крена брзина овај од 300мб. што е, си симнав фино лепо од 3гб...Луѓе уклучете ги торентите,тие што сте ја симнале,за да има повеќе seeds .....оти моментално е само еден seeder и симнувам со 0.01 кб/с ....затоа уклучете ги торентите нека стојат.
normalno deka rabotiРаботи на 7-ка 64-битна?
dodaj se vo spisokotБројте ме и мене..
Абе фифа 07 одвај ја играм ама ќе пробам да инсталирам па ќе видимеАко можиш 2012 да играш, нема проблем за ова...
ne se sekiraj .. ova ako ne ti fakja znaci ni kanter ne ti fakjaАбе фифа 07 одвај ја играм ама ќе пробам да инсталирам па ќе видиме
Че ја игра сега проверивne se sekiraj .. ova ako ne ti fakja znaci ni kanter ne ti fakja![]()