6-ти Интернационален Мото Фестивал

• Креатор на темата Креатор на темата D_T
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на 6-тиот Интернационален Мото Фестивал

• Да

Гласови: 3 20,0%
  • Не

Гласови: 7 46,7%
  • Можеби

Гласови: 5 33,3%

• Вкупно гласачи
    15

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Локација
Iron Gate
Во организација на Ноќни Волци МГ на Скопското Кале ке се одржи Шестиот Интернационален мото фестивал.

bikeFest2010.jpg

Датумот е 18 и 19 Јуни (петок и сабота)

Бендови кои ке настапат :

ЕЛЕКТРИЧНИ ОРГАЗАМ
УИКЕДА (бугарија)
ДАНИ
DAY OFF
PURPLE ZEPPELIN
БРЧКИ
.....и уште неколку други бендови кои се во фаза на договарање.

На настанот ќе има одлична скара,ладно пиво и други без и алкохолни пијалоци,награди,мото игри...

Љубители на моторцикли - ова нешто не смеете да го пропуштите

--- надополнето ---

Еве неколку слики од ланскиот фестивал
DSC01190.JPG

DSC01183.JPG

DSC01187.JPG

DSC01196.JPG

DSC01204.JPG

DSC01215.JPG

DSC01212.JPG

DSC01224.JPG

Комплетното ланско славје може да го видите во галеријата на Ноќните Волци.... и овде

Вакво нешто не се пропушта. Од година во година на овие собири присуствуваат се` поголем број на фанови.

Дали ќе има влезница оваа година знае некој?

Влезница сигурно ќе се плаќа ..... уште не се знае точно, останува да почекаме сигурно ќе објават што и како ќе биде

инаку лани беа вакви цените

-Мотори - влезница за 2 дена - 300 ден. + припеид ваучер VIP мобилен оператор со гратис број и 50 денара кредит.
-Совозач - влезница за 1 ден - 150 ден + припеид ваучер VIP мобилен оператор со гратис број и 50 денара кредит.
-Пешаци - влезница за 12 Јуни (петок) - 200 ден. + припеид ваучер VIP мобилен оператор со гратис број и 50 денара кредит.
-Пешаци - влезница за 13 Јуни (сабота) - 300 ден.

и оваа година би требало тука некаде да се

Влезница сигурно ќе се плаќа ..... уште не се знае точно, останува да почекаме сигурно ќе објават што и како ќе биде

инаку лани беа вакви цените

-Мотори - влезница за 2 дена - 300 ден. + припеид ваучер VIP мобилен оператор со гратис број и 50 денара кредит.
-Совозач - влезница за 1 ден - 150 ден + припеид ваучер VIP мобилен оператор со гратис број и 50 денара кредит.
-Пешаци - влезница за 12 Јуни (петок) - 200 ден. + припеид ваучер VIP мобилен оператор со гратис број и 50 денара кредит.
-Пешаци - влезница за 13 Јуни (сабота) - 300 ден.

и оваа година би требало тука некаде да се
Ако влезам во петок и останам до сабота :)

Ајде, ако има некој заинтересиран можеме да се организираме....

Прогама на Бајк Фестивалот:

Петок 18 Јуни

Пристигнување на гости во текот на целиот ден
- спремно ладно пиво и др. пијалоци за мн. ниски цени
на пр. пиво 0.33 за 50 ден.
- скара со екстра квалитет и проширена понуда (крилца,гирици...)
почеток на концертниот дел околу 20:30 часот
настапуваат:
- PURPLE ZEPPELIN
- DANI
- UIKEDA (Bugarija)
- BRCKI ROCK BAND

Сабота 19.Јуни
Дружење ,пријавување за Мото Игри ,пријавување на мото клубови
Дефиле низ градот ,старт 14:23 часот.
Враќање од дефиле ,одржување на мото игри и доделување на награди за истите.
Почеток на концертниот дел :
- VIP Куманово
- Електрични Оргазам Србија
- SMUT
- DAY OFF
Доделување благодарници за учество на фестивалот,награди за најброен мото клуб од Македонија и други награди од нашите спонзори
Одлична журка загарантирана

- DAY OFF
Доделување благодарници за учество на фестивалот,награди за најброен мото клуб од Македонија и други награди од нашите спонзори
Одлична журка загарантирана
ќе се наплаќаат карти? која цена?

Таму сум 100% :D

Иначе еве сум се најдов на слика со татко ми :pos:

Uploaded with ImageShack.us

Ова десно со Сузукито е татко ми, а позади него сум јас со Априлиата. Од лани ова :)

Ajде да се преброиме и да се организираме кајанџиски да одиме на фестивалот.... има заинтересирани?

Јас, јас... прв се пријавувам. Лани го пропуштив, ми се поклопи со некои други активности, ама овојпат се надевам дека ќе присуствувам.

Ajде да се преброиме и да се организираме кајанџиски да одиме на фестивалот.... има заинтересирани?

Јас сум на свадба на 18-ти, и пошо не сум од СК тешкооооо... УПМ :uvo: ..... гласав за можеби зошто сепак, надежта последна умира!!
Ако стигнам ќе гледам барем за дефилето да бидам таму - ако не оставам на вас да споделите импресии (слики ќе најдеме) овде :toe:

А идејата со собирањето ти е супер впрочем у друштво е и најинтересно ДОКАЖАНО - еве двајца сигурно ќе оделе

јас ќе пишам у 5 до 12 за сигурно дали доаѓам или не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom