L
Löwe
Гостин
Не знам оти али овој Симон ИЧ го нејќам. Се надевам Рафа утре ќе го смачка...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Задоволни сте од играта на Надал?
Јас искрено не, незнам утре како ќе одигра, ама денеска имаше мноогу голема среќа во освојувањето на поените, башка и Симон многу чисти шанси не искористи, ама тоа е разликата од тенисерите во самиот врв и овие како Симон, кој тешко некогаш да достигнат до Топ 5.
После тие не искористени 2 брејк шанси, од кој на втората требаше само да смечува, знаев дека отиде мечот у курац за него и тешко дека нешто повеќе ќе направеше.
Веруј да беше малце по стабилен Симон, немаше така лесно да помине Надал, да ги одиграше тие брејк топки како што треба, мечот немаше да биди завршен толку брзо.Хммм, не знам оти така мислиш, јас мислам дека денеска Рафа наликуваше малку повеќе на оној Рафа од 2010, одколку на досегашните мечеви. Имаше среќа во неколку поени ама сепак...
Богами... Освен Иснер-Џокович добар меч досега немало.. На Мајами сите играчи влегоја разлабавени никаков беше турнирот за око... Овде исто така... Ветрот заебава, некни дождот исто, не баш квалитетен тенис.. Утре би требало да има нешто такво квалитетно.И Новак и Рафа покажаа помалку од она што го можат. Само утре да не излезат вака разлабавени, дај да гледаме убав тенис. Уште од Аустралиа Опен не сме гледале убав меч.
Богами... Освен Иснер-Џокович добар меч досега немало.. На Мајами сите играчи влегоја разлабавени никаков беше турнирот за око... Овде исто така... Ветрот заебава, некни дождот исто, не баш квалитетен тенис.. Утре би требало да има нешто такво квалитетно.
Мастерсот во Мадрид ќе се одигра на невообичаена плава земја.
Од лани беше ова познато, уште тогаш Рафа изјави рече како тргнало ќе дојде да играме на црвена трева.Мастерсот во Мадрид ќе се одигра на невообичаена плава земја.
Не да е нереално, ептен е нереално.. И како ќе ја прават земјата плава? Ќе ја фарбаат? Со самото фарбање мислам дека ќе добие на брзина и ќе биде побрза од обичната земја...На зелена земја имам гледано, ама во женска конкуренција(Чарлстон мислам дека беше, почеток на земјена сезона..), ова првпат ќе биди да гледам на оваква боја на земја, незнам, мене ќе ми е интересно да видам , е сеа тоа колку вештачко ќе изгледа ќе видиме за некое време.